Tuoreena suoraan painosta! Uusi luettelo Elfa Distreleciltä – 3 kiloa tiivistettyä tuotetietoutta sisältäen 20 000 uutta tuotetta.

Olemme ylpeitä saadessamme ilmoittaa upouuden 2016/2017-paperiluettelomme julkaisusta.

Se ei ole vain yksi luettelo lisää. Se on Platinum Book -pelkkää faktaa kiillotetulla ja tyylikkäällä muotoilulla sisältäen 85 000 alkuperäistä tuotetta johtavilta tavarantoimittajiltamme, joista 20 000 on täysin uusia.

Siinä on kattava tuotelistaus MRO:n ja automaatio- ja elektroniikkasuunnittelun ammattilaisille. Jokainen yli 100 000 luetteloa on pakattuna 3 kilolla tiivistettyä tuotetietoutta.

Luettelon tekniset tiedot:

  • Yhteensä 2068 sivua
  • A4-formaatissa: 213mmx300mm
  • Paino n. 3kg

Paperiluettelomme on varattu yksinomaan yritysasiakkaillemme (B2B). Tilaa omasi verkkokaupastamme vain muutamalla klikkauksella käyttäen verkkokaupan yritystiliäsi!

PS: Kun tilaat vain luettelon, niin saat rahtikulujen suuruisen alennuskoodin. Tällä koodilla saat seuraavan tilauksen yhteydessä rahtikulut ilmaiseksi. Jos haluat tilata muita tuotteita luettelon mukana, niin silloin ei alennuskoodia voida myöntää.Luettelomme uudet ominaisuudet

 

Uusien tuotteiden esittely
Tämä uusi 2016/2017 versio paperiluettelostamme sisältää 85 000 alkuperäistä tuotetta – 20 000 niistä on täysin uusia – johtavilta tavarantoimittajiltamme.

 

 

Älykäs MRO-palvelu
Olemme ottamassa käyttöön täysin uuden osion, mikä on omistettu MRO: lle – meidän yksi painopisteistämme. Tavoitteenamme on tutkia ja jakaa ajatuksia siitä, miten voimme kehittää jatkuvasti tehokkaampaa ja älykkäämpää hankintapalvelua, joka samalla vähentää Teidän hankintakustannuksianne.

 

 

Lohkotut tuoteryhmätiedot
Olemme lisänneet uutta sisältöä luetteloomme, kuten esimerkiksi kaikista tuotekategorioista löytyvät tuoteasiantuntijoidemme infolaatikot.

 

 


Uusi luettelomme-video 

Katso tästä uuden luettelomme esittelyvideo.


Weller