Viimeinen mahdollisuus hankkia vuoden 2016/2017 Distrelecin tuoteluettelo – 3 kilon tiivis tuotetietopaketti sisältäen 20 000 uutta tuotetta.

Kyseessä ei ole mikä tahansa luettelo. Tämä on Platinum Book. Viimeistelty ja hienostunut luettelo, jossa on 85 000 alkuperäistä huippuvalmistajien tuotetta – 20 000 näistä tuotteista ovat aivan uusia.

Tämä opas on välttämätön huolto-, korjaus- ja kunnossapitoalan sekä automaatio- ja elektroniikkatuotteiden suunnittelun asiantuntijoille. Jokaisessa luettelossa on 3 kilon verran täyttä tietoa tuotteista.

Uuden luettelon tekniset tiedot:

  • Yhteensä 2 068 sivua
  • A4-muoto: 213 mm x 300 mm
  • Paino: noin 3 kg

Paperinen luettelomme on varattu vain yritysasiakkaillemme (B2B). Tilaa oma kappaleesi verkosta vain muutamalla hiiren napsautuksella yritysasiakastilisi kautta.

P.S. Jos tilaat pelkän luettelon, saat luettelon toimituskulujen arvoisen alennuskoodin, jonka voit hyödyntää seuraavan ostoksesi yhteydessä. Alennuskoodia ei anneta, jos luettelo tilataan yhdessä muiden tuotteiden kanssa.Luettelomme uudet ominaisuudet

 

Uusien tuotteiden esittely
Tämä uusi 2016/2017 versio paperiluettelostamme sisältää 85 000 alkuperäistä tuotetta – 20 000 niistä on täysin uusia – johtavilta tavarantoimittajiltamme.

 

 

Älykäs MRO-palvelu
Olemme ottamassa käyttöön täysin uuden osion, mikä on omistettu MRO: lle – meidän yksi painopisteistämme. Tavoitteenamme on tutkia ja jakaa ajatuksia siitä, miten voimme kehittää jatkuvasti tehokkaampaa ja älykkäämpää hankintapalvelua, joka samalla vähentää Teidän hankintakustannuksianne.

 

 

Lohkotut tuoteryhmätiedot
Olemme lisänneet uutta sisältöä luetteloomme, kuten esimerkiksi kaikista tuotekategorioista löytyvät tuoteasiantuntijoidemme infolaatikot.

 

 


Uusi luettelomme-video 

Katso tästä uuden luettelomme esittelyvideo.


Weller