Tietoja koskevan ilmoituksen

1. TIETOSUOJALAUSUNTO

 

Tämä lausunto kuvaa, kuinka verkkosivustomme käsittelee ja hallinnoi henkilötietojasi, kun vierailet seuraavassa sivustossa:

www.elfadistrelec.fi

(Verkkosivusto)

 

Tarkemmin sanottuna lausunto koskee vain Verkkosivustomme sisältöä, eikä se koske mitään muuta sivustoa, johon käyttäjät voivat päätyä napsauttaessaan Verkkosivustossa mahdollisesti olevia linkkejä.

 

Tiettyihin portaalin palveluihin ja tietoihin voidaan soveltaa eri tietosuojalausuntoa. Näissä tapauksissa saatavilla on erillinen tietosuojalausunto.

 

Tässä Tietosuojalausunnossa ”sinulla” (ja sen taivutusmuodoilla) viitataan sinuun yksilönä.

 

”Me” (ja sen taivutusmuodot) viittaavat tässä Tietosuojalausunnossa henkilötietojesi osalta Rekisterinpitäjään.

 

1.1. MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN?

 

”Henkilötiedot” (ja sen taivutusmuodot) tarkoittavat sinua koskevaa tietoa.

 

Kun vierailet Verkkosivustollamme, voimme kerätä henkilötietojasi jommallakummalla seuraavista tavoista:

 

(i)             Suoraan, jolloin sinua pyydetään antamaan tietoja. Jos käytät mitä tahansa Verkkosivuston Tilaa-toimintoa, sinun on mahdollisesti annettava yhteystietosi sekä tietoa sivusta, jota käytät kyseisellä hetkellä, tai sisällöstä, jota katselet.

(ii)            Epäsuorasti esimerkiksi evästeitä käyttämällä (kuten alla on kuvattu) tai tiettyjen Verkkosivuston sivujen käyttöä seuraamalla (esim. IP-osoitteesi avulla) sekä muilla teknisillä keinoilla, joilla Verkkosivuston käyttöäsi seurataan.

 

Tavoitteenamme ei ole kerätä arkaluonteista tietoa Verkkosivuston kautta.

 

1.2. MITEN HENKILÖTIETOJA KÄYTETÄÄN?

 

Voimme käsitellä ja käyttää tämän Verkkosivuston kautta kerättyjä henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 

       Verkkosivuston hallinnointi sekä

       tietojen, tuotteiden ja palveluiden välittäminen sinulle omasta pyynnöstäsi – esimerkiksi Verkkosivustossa näkemäsi sisällön mukauttaminen omiin tarpeisiisi sekä palautteeseesi ja kysymyksiisi vastaaminen.

 

 

1.3. KÄYTETÄÄNKÖ PORTAALISSA EVÄSTEITÄ?

 

Evästeet ovat tietoa, jota verkkopalvelin lähettää käyttäjän tietokoneelle, johon ne myös tallennetaan.

Jos haluat tietää, mitä evästeitä tässä Verkkosivustossa käytetään, tutustu Elfa Distrelec ja evästeet -osioon. Jos haluat kieltäytyä evästeiden käytöstä, muokkaa Internet-selaimesi asetuksia. (Lisätietoja aiheesta saat käyttämäsi selaimen ohjesivustosta.)

 

Pyydämme sinua huomioimaan, että mikäli kieltäydyt evästeistä, tämän Verkkosivuston navigointi ja sisällön käytettävyys voi vaarantua.

 

1.4. MITEN VOIN TARKISTAA HENKILÖTIETONI TAI MUUTTAA NIITÄ?

 

Sinulla on mahdollisuus tarkistaa henkilötietosi, korjata kaikkia keräämiämme henkilötietoja, kieltäytyä niiden käsittelystä sekä tehdä niitä koskeva valitus.

 

Lisätietoja Rekisterinpitäjän suorittamasta käsittelystä ja/tai oikeuksiesi harjoittamisesta saat Rekisterinpitäjältä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@elfadistrelec.com. 

 

1.5. SIIRRETÄÄNKÖ HENKILÖTIETOJA TOISEEN MAAHAN, TAI LUOVUTETAANKO NIITÄ MUILLE OSAPUOLILLE?

 

Verkkosivusto sijaitsee Euroopan unionin alueella (EU) sijaitsevassa palvelimessa. Tietojasi ei siirretä Euroopan unionin ulkopuolelle.


1.6. MITEN KAUAN HENKILÖTIETOJA SÄILYTETÄÄN?

 

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on kohtuullisessa mielessä välttämätöntä tässä Tietosuojalausunnossa kuvattujen tarkoitusten kannalta. Jos lähetät meille asiaa koskevan pyynnön, henkilötietosi poistetaan Verkkosivustosta muutaman viikon kuluessa siitä, kun lopetat sivuston käytön.

 

1.7. KUKA ON REKISTERINPITÄJÄ?

 

Distrelec Manchester Ltd, jonka rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa 7th Floor, 2 St Peter’s Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom, on henkilötietojesi Rekisterinpitäjä (Rekisterinpitäjä).

 


 

2. DISTRELEC JA EVÄSTEET

Verkko- ja mobiilisivustomme käyttävät evästeitä, joiden tarkoituksena on parantaa sivustojen käyttökokemusta. Käyttämällä verkkosivustoamme ja hyväksymällä sitä koskevat ohjeistukset annat suostumuksesi evästeiden käytölle tämän lausunnon mukaisesti.

2.1 Mikä on eväste, ja miten Elfa Distrelecin verkkosivusto käyttää evästeitä?

Eväste on tiedosto, joka sisältää dataa (merkkijonoja, jotka koostuvat kirjaimista ja numeroista). Tämä tiedosto lähetetään verkkopalvelimelta verkkoselaimeen, kun vierailet jollakin verkkosivustolla. Selain tallentaa sen. Sitä vastaava tunnus lähetetään takaisin aina, kun selain tekee palvelimelle sivupyynnön.

Evästeet eivät sisällä mitään sellaisia tietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti. On kuitenkin mahdollista, että voimme linkittää sinusta tallentamiamme henkilötietoja evästeiden tietoihin ja linkittää näitä edellä mainittuihin vastaanotettuihin tietoihin.

Käytämme evästeiden käytöstäsi saamiamme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tietokoneesi tunnistaminen, kun vierailet verkkosivustossamme.
  • Verkkosivuston käyttäjäystävällisyyden parantaminen.
  • Verkkosivuston käytön analysointi.
  • Verkkosivuston hallinta.
  • Petosten ehkäisy ja verkkosivuston tietoturvan parantaminen.
  • Verkkosivuston mukauttaminen käyttäjän mukaan (tarjoamalla kohdennettuja uutisia, jotka voivat kiinnostaa sinua).
  • Verkkosivustossa kulkemasi reitin seuranta, mikä mahdollistaa tietyt toiminnot (esimerkkejä: tuotteiden lisääminen ostoskoriin ja poistaminen siitä, ostoksen viimeistely maksun yhteydessä).

Jos lisäät tuotteita tilauslomakkeeseen, mutta päätät olla ostamatta niitä vierailusi aikana, tallennamme tilauslomakkeen viitenumeron evästeeseen käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Tällä tavoin pystyt jatkamaan tilausta, kun seuraavan kerran vierailet sivustossa.

2.2 Onko evästeiden käyttöönotto turvallista?

Kyllä. Evästeet ovat vain lyhyitä merkkijonoja, jotka eivät itsessään voi suorittaa mitään toimintoja. Elfa Distrelec suosittelee, että sallit verkkoselainten vastaanottaa evästeitä verkkosivustostamme.

2.3 Kuinka voin muokata evästeasetuksiani?

Jos haluat ottaa evästeet käyttöön, noudata käyttämääsi selainta koskevia ohjeita.

Microsoft Internet Explorer

  • Valitse Tools (Työkalut) -valikosta Internet options (Internet-asetukset).
  • Napsauta välilehteä Privacy (Tietosuoja).
  • Napsauta Settings (Asetukset) -valikossa painiketta Standard (Vakio) (tai liikuta liukusäädintä manuaalisesti kohtaan Medium [Keskitaso]).
  • Valitse OK.

Mozilla Firefox

  • Siirry Tools (Työkalut) -valikkoon.
  • Valitse Options (Asetukset).
  • Valitse kuvake nimeltä Privacy (Tietosuoja).
  • Napsauta valintaruutua, joka sallii evästeiden käytön (kohdassa Use custom settings for history [Käytä mukautettuja historia-asetuksia]).
  • Tallenna muutokset valitsemalla OK.

Google Chrome

  • Valitse Customize and Control (Mukautus ja hallinta) -valikosta Settings (Asetukset).
  • Etsi Advanced settings (Lisäasetukset) -kohdasta (Privacy, Content settings [Tietosuoja, Sisältöasetukset]) osio Cookies (Evästeet).
  • Jos haluat sallia evästeiden käytön, valitse Allow local data to be set (Salli paikallisten tietojen määrittäminen) (tai Activate all cookies [Aktivoi kaikki evästeet]).
  • Valitse OK.

Safari

  • Valitse Safari > Settings (Safari > Asetukset) ja napsauta kohtaa Privacy (Tietosuoja).
  • Määritä Block cookies (Estä evästeet) -kohtaan, missä tapauksissa Safarin tulee hyväksyä evästeitä verkkosivustoista.

2.4 Minkälaisia evästeitä Distrelecin verkkosivusto käyttää?

Voit määrittää selaimesi kieltäytymään evästeistä (lisätietoja saat selaimesi käyttöohjeista). Huomaa, että mikäli toimit näin, tietyt verkkosivustomme mukautetut toiminnot eivät enää ole käytettävissäsi.

2.5 Käytämme kolmentyyppisiä evästeitä:

Istuntoevästeet – nämä ovat väliaikaisia tiedostoja, jotka aktivoidaan vain verkkosivustollamme vierailusi (istunnon) aikana. Tavallisesti selaimesi poistaa nämä evästeet heti, kun suljet sen.

Pysyvät evästeet – nämä tiedostot pysyvät aktiivisina myös sen jälkeen, kun selainistunto päättyy. (Esimerkki: kun rekisteröidyt verkkosivustossa ja palaat myöhemmin takaisin, verkkosivusto tietää, kuka olet, ja näyttää asianmukaisen tervetuliaisviestin.) Tällaiset toiminnot ovat mahdollisia pysyvien evästeiden avulla.

Kolmansien osapuolien evästeet – kun käytät verkkosivustoamme, sinulle voidaan välittää kolmansien osapuolien evästeitä. Jos vierailet verkkosivustolla, jossa on upotettua sisältöä (esim. YouTube-videoita), nämä verkkosivustot voivat välittää sinulle evästeitä. Elfa Distrelec ei valvo tällaisten evästeiden asetuksia. Suosittelemme, että pyydät lisätietoja tällaisista evästeistä kyseisten kolmansien osapuolien palveluntarjoajien verkkosivustojen kautta ja etsit niiden hallintaa koskevat asetukset.

Seuraavasta löydät luettelon evästeistä, joita Elfa Distrelec tavallisimmin käyttää, sekä selityksen niiden käyttötavoista.

Cookie type

File name

Purpose

Distrelec Cookies

 

 

 

JSESSIONID

Distrelec uses this cookie to provide functionality including, but not limited to, remembering who you are when you have logged into the web shop and remembering the items you have put into the cart. If you block these cookies you will not be able to use the web shop to place orders or access your account.

 

sessionSettings

Distrelec uses this cookie to remember your preferences during your current visit to the Distrelec web shop only. If you block this cookie the web shop will still be usable, but your experience will be seriously degraded.

 

shopSettings

Distrelec uses this cookie to remember your preferences and use them every time you visit the Distrelec web shop. For example your choice of language and how many products you want to view on a search results page. If you block this cookie the web shop will still be usable, but your experience will be seriously degraded.

 

 

 

Third Party Cookies

 

 

Adobe Analytics

AMCV_FC7C5FBC58DD33C80A495C09%40AdobeOrg; AMCVS_FC7C5FBC58DD33C80A495C09%40AdobeOrg; Cookies in the format of s_xx, e.g. s_cc; s_getNewRepeat

Allows Adobe Analytics to provide Distrelec with data on how you use the site.

Affilinet

 

These cookies allow Distrelec to track your journey when you click through to the site from adverts externally.

Barilliance

cbar_cart_checksum; cbar_lvt; cbar_sess; cbar_sess_pv; cbar_uid

These cookies allow Distrelec to send you marketing emails about products related to your purchases and reminders when you've left items in your Cart.

Bing

_uetsid; MUID; MUIDB

These cookies allow Distrelec to show you relevant adverts when you navigate away from the site, also to track your journey when you click through to the site from external adverts.

Content Square

_cs_id; _cs_c; _cs_s

These cookies allows Distrelec to gather user insight and feedback on how people use our site through user behaviour tracking.

Criteo

uid; eid

These cookies allow Distrelec to show you relevant adverts when you navigate away from the site, also to track your journey when you click through to the site from external adverts.

DoubleClick by Google

IDE

These cookies allow Distrelec to track your journey when you click through to the site from adverts externally.

Facebook

SS-PC_1; SS-PC_2

These cookies allow Distrelec to show you relevant adverts when you navigate away from the site, also to track your journey when you click through to the site from external adverts.

Google Adwords

1P_JAR; NID

These cookies allow Distrelec to show you relevant adverts when you navigate away from the site, also to track your journey when you click through to the site from external adverts.

Google Analytics

_ga; _gid; _gat_international

Allows Google Analytics to provide Distrelec with data on how you use the site

Hotjar

Cookies starting with _hj* e.g:_hjDonePolls; _hjIncludedInSample;

These cookies allows Distrelec to gather user insight and feedback on how people use our site. This is through on-site polls, surveys and user behaviour tracking.

Linked In

bcookie; bscookie; lidc; lang; UserMatchHistory; BizoID

These cookies allow Distrelec to track your journey when you click through to the site from adverts externally.

Products Up

 

These cookies allow Distrelec to track your journey when you click through to the site from adverts externally.

TopPreise

 

These cookies allow Distrelec to track your journey when you click through to the site from adverts externally.

Twitter

personalization_id

These cookies allow Distrelec to show you relevant adverts when you navigate away from the site, also to track your journey when you click through to the site from external adverts.

Unbounced

ubvs; ubvt; ubpv

These cookies are added by the Unbounced service, that Distrelec uses to build pages that users arrive on when clicking through from some of our marketing campaigns.

Vivocha

vvctest; vvcu; vvct

These cookies are used by our live chat service to allow us to provide support to customers on our website. If you choose to block these cookies you will not be able to use live chat.

Word Press

uncodeAI.screen; wp-settings-time-5; wp-settings-5; uncodeAI.css; uncodeAI.images; PHPSESSID

These cookies allow Distrelec to remember your settings when you visit our Current Blog and load images and text more quickly.

 

2.6 Evästeasetukset

Osoitteesta www.allaboutcookies.org löydät lisätietoja siitä, kuinka verkkosivustot käyttävät evästeitä.

2.7 Evästeiden esto

Useimmista selaimista löytyy asetus, jolla voit estää evästeet. Esimerkki:

  • Internet Explorerissa voit estää kaikki evästeet valitsemalla Tools (Työkalut), Internet options (Internet-asetukset), Privacy (Tietosuoja) ja liikuttamalla liukusäädintä kohtaan Block all cookies (Estä kaikki evästeet).
  • Mozilla Firefoxissa voit estää kaikki evästeet valitsemalla Tools (Työkalut) ja Options (Asetukset) ja ottamalla Privacy (Tietosuoja) -osiossa pois käytöstä asetuksen Accept cookies from sites (Hyväksy evästeitä sivustoista).

Evästeiden estäminen kuitenkin vaikuttaa kielteisesti monien verkkosivustojen käytettävyyteen.

2.8 Evästeiden poistaminen

Voit luonnollisesti poistaa mitkä tahansa evästeet, jotka on jo tallennettu tietokoneeseesi.

  • Jos käytät Internet Exploreria, sinun on manuaalisesti poistettava evästetiedostot (ohjeet löydät osoitteesta http://support.microsoft.com/kb/278835).
  • Jos käytät Mozilla Firefoxia ja haluat poistaa evästeet, sinun on ensin tarkistettava, että evästeet poistetaan valitessasi toiminnon Remove private data (Poista yksityiset tiedot) (voit muuttaa tätä asetusta valitsemalla Tools [Työkalut], Options/Settings [Asetukset] ja Privacy [Tietosuoja]) sekä napsauttamalla Tools (Työkalut) -valikossa Clear your recent history (Tyhjennä viimeaikainen historia) -valintaa.

Tämän verkkosivuston ja mobiilisovellusten tietojen kerääjä ja tallentaja on verkkoanalytiikkapalvelu Webtrekk. Sen toimittaja on berliiniläinen Webtrekk, ja sitä käytetään salanimellä luotujen käyttäjäprofiilien muodostamiseen. Näillä käyttäjäprofiileilla analysoidaan vierailijoiden toimintaa, minkä tavoitteena on tuotevalikoimamme parantaminen ja tehokas suunnittelu. Evästeitä voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Ne ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti verkkosivuston käyttäjän tietokoneeseen. Niiden avulla käyttäjä voidaan tunnistaa, kun hän vierailee verkkosivustossa uudelleen. Salanimillä luotuja käyttäjäprofiileja ei ole linkitetty salanimen tarkoittaman käyttäjän henkilötietoihin ilman kyseisen henkilön nimenomaista suostumusta, joka on toimitettava erikseen. Voit milloin tahansa kieltäytyä tietojen keruusta ja tallennuksesta tulevaa verkkoanalytiikkaa varten.

Tämä verkkosivusto hyödyntää niin sanottua uudelleenmarkkinointiteknologiaa. Sen avulla verkkokäyttäjän toiminnasta voidaan kerätä ja tallentaa tietoja anonymisoidussa muodossa. Nämä tiedot tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen niin sanotuilla evästeillä, jotka ovat tekstitiedostoja. Teknologia soveltaa algoritmia, joka analysoi käyttäjän toimintaa verkossa. Sen avulla voidaan näyttää muiden sivustojen (ts. julkaisijoiden) mainosbannereissa mukautettuja tuotesuosituksia käyttäjän kiinnostuksen kohteiden mukaan. Näitä tietoja ei ole missään tapauksessa mahdollista käyttää verkkosivuston vierailijoiden henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Kerättyjä tietoja käytetään vain tarjottavan tuotteen parantamiseen. Tietoja ei käytetä muulla tavoin, eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille.

2.9 Sosiaalisen median laajennusten upottaminen

Sivustossamme käytetään sosiaalisen median laajennuksia (mm. Facebook ja Google). Näin ollen Internet-sivustostamme löytyy painikkeet + 1 ja f sekä peukutuspainike. Nämä palvelut kuuluvat yhdysvaltalaisille yrityksille Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) ja Facebook Inc. (1601 S California Ave, Palo Alto, CA 94394 USA)

Vain siinä tapauksessa, jos napsautat painiketta + 1 tai f tai peukutuspainiketta, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin tai Googlen palvelimiin. Painikkeen + 1 tai f tai peukutuspainikkeen sisältö välitetään tämän jälkeen Googlelta tai Facebookilta suoraan selaimeesi, joka lisää sen verkkosivustoon. Näin ollen emme pysty vaikuttamaan siihen, mitä tietoja Google tai Facebook kerää tällaisten painikkeiden avulla.

Verkkosivustoillaan Facebook ja Google (http://www.facebook.com/policy.php; http://www.google.com/Intel/de/+/policy/+1button.html) antavat yksityiskohtaisia tietoja tietojesi laajuudesta, tyypistä, käyttötarkoituksesta ja jatkokäsittelystä sekä oikeuksistasi tietojesi suojaamiseen.

Jos ensin kirjaudut ulos sosiaalisesta mediasta (Facebook ja Google+) ja sen jälkeen poistat asennetut evästeet, voit estää Facebookia ja Googlea keräämästä sinua koskevaa tietoa, kun vierailet verkkosivustollamme.

2.10 Roskaposti-/DDOS-suojaus

Googlen reCAPTCHA toimii roskaposti- ja DDOS-suojauksena verkkosivustollamme. Palvelu analysoi käyttäytymistäsi verkkosivustolla, tietokoneesi määrityksiä (mukaan lukien mahdollisesti asennetut Google-evästeet) sekä IP-osoitteesi. Näiden tietojen perusteella määritetään, oletko aito ja vilpitön vai pahantahtoinen käyttäjä. Jos ongelma havaitaan, sinun on todistettava tiettyjä tehtäviä suorittaessasi, että et ole robotti. Esimerkiksi lomaketta lähettäessäsi.

Tiedot siirtyvät tietokoneeltasi suoraan Googlen palvelimille Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Emme siis pysty vaikuttamaan kerätyn tiedon laajuuteen tai sen käyttötarkoitukseen.

Google reCAPTCHA -palvelun tarjoaa Google Inc, 1600 Ampitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Lisätietoja tietojen laajuudesta, tyypistä ja jatkokäsittelystä sekä yksityisyyden suojaamisesta voit lukea Googlen tietosuojalausunnosta (https://www.google.com/policies/privacy/) ja palveluehdoista (www.google.com/policies/terms).

 


 

 

3. TIEDOTUS MAHDOLLISILLE ASIAKKAILLE

13 artiklan (EU) 2016/679 (Tietosuoja-asetus GDPR) mukaisesti

 

3.1 REKISTERINPITÄJÄ

 

Distrelec Manchester Ltd , jonka rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa 7th Floor, 2 St Peter’s Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom, on henkilötietojesi Rekisterinpitäjä (Rekisterinpitäjä).

Voit ottaa yhteyttä Rekisterinpitäjään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@elfadistrelec.com tai kuriiripostia osoitteeseen 7th Floor, 2 St Peter’s Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom.

 

 

3.2 HENKILÖTIETOJEN MÄÄRITELMÄ JA KÄSITTELYÄ KOSKEVAT TIEDOT

 

EU:n tietosuoja-asetus GDPR määrittelee henkilötiedot seuraavasti: ”Kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot; tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella.” (Tiedot).

 

Erillisestä pyynnöstäsi Rekisterinpitäjä voi käsitellä Tietojasi lähettääkseen sinulle markkinointiviestejä ja erikoistarjouksia sekä tiedottaakseen uusista saatavilla olevista tuotteista ja palveluista.

 

Olemme kaikissa tapauksissa sitoutuneita varmistamaan, että keräämämme ja käyttämämme tiedot sopivat asianmukaisesti näihin tarkoituksiin ja etteivät ne loukkaa tietosuojaasi.

 

Mikäli Tietojesi hankkiminen ei onnistu:

 

Käsittelytoiminnan tarkoitukset

Henkilötietojen toimittamispyynnön pakollinen tai vapaaehtoinen luonne

Henkilötietojen toimittamatta jättämisen seuraukset

 

Lailliset perusteet Tietojesi käsittelylle

Tallennuskausi

Markkinointiviestien lähettäminen (esim. uudet tuotteet ja teknologiat)

Vapaaehtoinen, perustuu suostumukseen

Emme voi lähettää sinulle erikoistarjouksia emmekä tietoja uusista tuotteista ja palveluista.

 

Erillinen hyväksyntäsi

Hyväksynnän perumiseen asti.

Henkilökohtaisten kiinnostuksen kohteiden analysointi, jonka tavoitteena on mukautettu mainonta

Vapaaehtoinen, perustuu suostumukseen

Emme voi lähettää sinulle erikoistarjouksia emmekä tietoja uusista tuotteista ja palveluista.

 

Erillinen hyväksyntäsi

12 kuukautta keräyksestä.

Tilastollinen analyysi

Henkilötiedot anonymisoidaan

Ei sovellu

Ei sovellu (anonyymi tieto)

 

 

3.3 TIETOJESI VÄLITTÄMINEN TIETOJEN KÄSITTELIJÖILLE EU:SSA JA SEN ULKOPUOLELLA

 

Yllä olevassa kappaleessa 3.2 kuvatut tarkoitukset voivat edellyttää, että Rekisterinpitäjän on välitettävä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, jotka sisältyvät seuraaviin kategorioihin:

 

1.     Kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat IT-palveluita rekisterinpitäjän tietojärjestelmille ja IT-infrastruktuurille.

 

Yllä mainittu kolmas osapuoli voi toimia rekisterinpitäjän nimittämänä tietojen käsittelijänä.

Lisäksi tietojasi käsittelevät Rekisterinpitäjän työntekijät, jotka on nimitetty käsittelystä vastaaviksi henkilöiksi.

Tämän ohella Tietojasi voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille, mikäli lait ja/tai viranomaiset sitä edellyttävät.

Tietojesi levittämistä ei tapahdu.

 

 

3.4 OIKEUTESI REKISTERÖITYNÄ

 

Milloin tahansa, kun meillä on hallussamme Tietojasi tai (tapauskohtaisesti) arkaluonteisia tietojasi, sinulla on rekisteröitynä seuraavat oikeudet:

 

              Tarkistusoikeus – sinulla on oikeus pyytää kopio tiedoista, joita olemme keränneet sinusta.

              Oikaisuoikeus – sinulla on oikeus oikaista sinusta keräämiämme tietoja, jos ne ovat mielestäsi epätarkkoja tai epätäydellisiä.

              Poistamisoikeus – tietyissä olosuhteissa voit pyytää meitä poistamaan tietueistamme sinua koskevat tiedot.

              Käsittelyn rajoitusoikeus – tiettyjen ehtojen täyttyessä sinulla on oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä.

              Siirto-oikeus – sinulla on oikeus siirtää sinusta keräämämme tiedot toiseen organisaatioon.

              Vastustamisoikeus – sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä.

              Oikeus valituksen tekemiseen: mikäli Rekisterinpitäjä kieltäytyy tarkistusoikeuden alaisesta pyynnöstäsi, toimitamme sinulle perustelut. Sinulla on oikeus tehdä valitus alla olevassa kappaleessa 3.5 kuvatulla tavalla.

 

Voit ottaa yhteyttä Distrelec Manchesteriin Ltd lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@elfadistrelec.com tai kuriiripostia osoitteeseen 7th Floor, 2 St Peter’s Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom.

 

 

3.5 VALITUKSET

 

Mikäli haluat tehdä valituksen siitä, kuinka Rekisterinpitäjä käsittelee tietojasi tai kuinka valitustasi on käsitelty, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan valvovalle viranomaiselle ja Rekisterinpitäjälle, kuten yllä olevassa kappaleessa 3.1 on kuvattu.

 

 

3.6 SUOSTUMUS

 

Jos hyväksyt tämän tiedotteen, annat meille oikeuden käsitellä Tietojasi nimenomaisesti kappaleissa 3.2 ja 3.3 kuvattuja tarkoituksia varten.

 

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa kirjoittamalla osoitteeseen Pitäjänmäentie 14, FI-00380 Helsinki.

 

* * *

 


 

 

4. TIEDOTUS ASIAKKAILLE

13 artiklan (EU) 2016/679 (Tietosuoja-asetus GDPR) mukaisesti

 

4.1 REKISTERINPITÄJÄ JA TIETOSUOJAVASTAAVA

 

Elfa Distrelec Oy, jonka rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa Pitäjänmäentie 14, FI-00380 Helsinki, on henkilötietojesi Rekisterinpitäjä (Rekisterinpitäjä).

Voit ottaa yhteyden Rekisterinpitäjään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@elfadistrelec.com tai kuriiripostia osoitteeseen Pitäjänmäentie 14, FI-00380 Helsinki.

 

 

4.2 HENKILÖTIETOJEN MÄÄRITELMÄ JA KÄSITTELYÄ KOSKEVAT TIEDOT

 

EU:n tietosuoja-asetus GDPR määrittelee henkilötiedot seuraavasti: ”Kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot; tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella.” (Tiedot).

 

Keräämme Tietojasi, jotta voimme toimittaa sinulle vaadittuja tuotteita tai palveluita, mukaan lukien asiakaspalvelu.

 

Lisäksi erillisestä pyynnöstäsi Rekisterinpitäjä voi käsitellä Tietojasi lähettääkseen sinulle markkinointiviestejä ja erikoistarjouksia sekä tiedottaakseen uusista saatavilla olevista tuotteista ja palveluista.

 

Olemme kaikissa tapauksissa sitoutuneita varmistamaan, että keräämämme ja käyttämämme tiedot sopivat asianmukaisesti näihin tarkoituksiin ja etteivät ne loukkaa tietosuojaasi.

 

Mikäli Tietojesi hankkiminen ei onnistu:

 

Käsittelytoiminnan tarkoitukset

Henkilötietojen toimittamispyynnön pakollinen tai vapaaehtoinen luonne

Henkilötietojen toimittamatta jättämisen seuraukset

 

Lailliset perusteet Tietojesi käsittelylle

Tallennuskausi

Asiakkaiden sitouttaminen ja hallinto (sopimussuhteen hallinta, asiakashankinta, myyntitilausten käsittely, toimitus ja logistiikka, laskujen lähetys, maksujen kerääminen, myyntitapahtuman jälkeinen tuki ja tekninen tuki)

Pakollinen

Sinulle ei voida toimittaa vaadittuja palveluja ja tuotteita

Sopimuksen täytäntöönpano

12 vuotta sopimuksen irtisanomisen jälkeen

Laillinen täytäntöönpano

Pakollinen

Sinulle ei voida toimittaa vaadittuja palveluja ja tuotteita

Laillinen vaatimus

12 vuotta

Asiakaspalvelu

Pakollinen

Sinulle ei voida toimittaa vaadittuja palveluja ja tuotteita

 

Epäsuora hyväksyntäsi

12 vuotta sopimuksen irtisanomisen jälkeen

Markkinointiviestien lähettäminen

Vapaaehtoinen, perustuu suostumukseen

Emme voi lähettää sinulle erikoistarjouksia emmekä tietoja uusista tuotteista ja palveluista.

 

Erillinen hyväksyntäsi

Tilauksen (tai suostumuksen) perumiseen asti

Henkilökohtaisten kiinnostuksen kohteiden analysointi, jonka tavoitteena on mukautettu mainonta

Vapaaehtoinen, perustuu suostumukseen

Emme voi lähettää sinulle erikoistarjouksia emmekä tietoja uusista tuotteista ja palveluista.

 

Erillinen hyväksyntäsi

12 kuukautta keräyksestä

Tilastollinen analyysi

Henkilötiedot anonymisoidaan

Ei sovellu

Ei sovellu (anonyymi tieto)

 

 

4.3 TIETOJESI VÄLITTÄMINEN TIETOJEN KÄSITTELIJÖILLE EU:SSA JA SEN ULKOPUOLELLA

 

Yllä olevassa kappaleessa 4.2 kuvatut tarkoitukset voivat edellyttää, että Rekisterinpitäjän on välitettävä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, jotka sisältyvät seuraaviin kategorioihin:

1.     Viranomaiset ja valvovat viranomaiset,

2.     Kolmannet osapuolet, jotka hoitavat vero- ja hallintoasioita rekisterinpitäjän puolesta

3.     Kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat IT-palveluita rekisterinpitäjän tietojärjestelmille ja IT-infrastruktuurille.

4.     Kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat vaaditun tuotteen tai palvelun hankintaan/toimitukseen liittyviä palveluita.

5.     Muut Datwyler Groupin lailliset organisaatiot, jotka hoitavat tilausten toimituksia Euroopan unionin sisällä.

 

Yllä mainittu kolmas osapuoli voi toimia Rekisterinpitäjän nimittämänä rekisterinpitäjänä tai tietojen käsittelijänä.

Lisäksi tietojasi käsittelevät Rekisterinpitäjän työntekijät, jotka on nimitetty käsittelystä vastaaviksi henkilöiksi.

Tietojesi levittämistä ei tapahdu.

 

 

4.4 OIKEUTESI REKISTERÖITYNÄ

 

Milloin tahansa, kun meillä on hallussamme Tietojasi tai (tapauskohtaisesti) arkaluonteisia tietojasi, sinulla on rekisteröitynä seuraavat oikeudet:

 

              Tarkistusoikeus – sinulla on oikeus pyytää kopio tiedoista, joita olemme keränneet sinusta.

              Oikaisuoikeus – sinulla on oikeus oikaista sinusta keräämiämme tietoja, jos ne ovat mielestäsi epätarkkoja tai epätäydellisiä.

              Poistamisoikeus – tietyissä olosuhteissa voit pyytää meitä poistamaan tietueistamme sinua koskevat tiedot.

              Käsittelyn rajoitusoikeus – tiettyjen ehtojen täyttyessä sinulla on oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä.

              Siirto-oikeus – sinulla on oikeus siirtää sinusta keräämämme tiedot toiseen organisaatioon.

              Vastustamisoikeus – sinulla on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä.

              Oikeus valituksen tekemiseen: mikäli Rekisterinpitäjä kieltäytyy tarkistusoikeuden alaisesta pyynnöstäsi, toimitamme sinulle perustelut. Sinulla on oikeus tehdä valitus alla olevassa kappaleessa 4.5 kuvatulla tavalla.

 

Voit ottaa yhteyttä Elfa Distrelec Oy soittamalla numeroon  +358-9-560 500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@elfadistrelec.com tai kuriiripostia osoitteeseen Pitäjänmäentie 14, FI-00380 Helsinki.

 

 

4.5 VALITUKSET

 

Mikäli haluat tehdä valituksen siitä, kuinka Rekisterinpitäjä käsittelee tietojasi tai kuinka valitustasi on käsitelty, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan valvovalle viranomaiselle ja rekisterinpitäjälle, kuten yllä olevassa kappaleessa 4.1 on kuvattu.

 

 

4.6 SUOSTUMUS

 

Jos hyväksyt tämän tiedotteen, annat meille oikeuden käsitellä Tietojasi nimenomaisesti kappaleissa 4.2 ja 4.3 kuvattuja tarkoituksia varten.

 

Voit perua suostumuksesi tai tilauksesi milloin tahansa kirjoittamalla osoitteeseen Pitäjänmäentie 14, FI-00380 Helsinki.