Yritys
Yksityinen
EUR(ALV.0%)
Kaikki
Ostoskori
Kaikki

Tietoja koskevan ilmoituksen

1. TIETOSUOJALAUSUNTO

Tämä lausunto kuvaa, kuinka verkkosivustomme käsittelee ja hallinnoi henkilötietojasi, kun vierailet seuraavassa sivustossa:

www.elfadistrelec.fi

(Verkkosivusto)

Tarkemmin sanottuna lausunto koskee vain Verkkosivustomme sisältöä, eikä se koske mitään muuta sivustoa, johon käyttäjät voivat päätyä napsauttaessaan Verkkosivustossa mahdollisesti olevia linkkejä.

Tiettyihin portaalin palveluihin ja tietoihin voidaan soveltaa eri tietosuojalausuntoa. Näissä tapauksissa saatavilla on erillinen tietosuojalausunto.

Tässä Tietosuojalausunnossa "sinulla" (ja sen taivutusmuodoilla) viitataan sinuun yksilönä.

"Me" (ja sen taivutusmuodot) viittaavat tässä Tietosuojalausunnossa henkilötietojesi osalta Rekisterinpitäjään.

1.1. MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN?

"Henkilötiedot" (ja sen taivutusmuodot) tarkoittavat sinua koskevaa tietoa.

Kun vierailet Verkkosivustollamme, voimme kerätä henkilötietojasi jommallakummalla seuraavista tavoista:

(i) Suoraan, jolloin sinua pyydetään antamaan tietoja. Jos käytät mitä tahansa Verkkosivuston Tilaa-toimintoa, sinun on mahdollisesti annettava yhteystietosi sekä tietoa sivusta, jota käytät kyseisellä hetkellä, tai sisällöstä, jota katselet.

(ii) Epäsuorasti esimerkiksi evästeitä käyttämällä (kuten alla on kuvattu) tai tiettyjen Verkkosivuston sivujen käyttöä seuraamalla (esim. IP-osoitteesi avulla) sekä muilla teknisillä keinoilla, joilla Verkkosivuston käyttöäsi seurataan.

Tavoitteenamme ei ole kerätä arkaluonteista tietoa Verkkosivuston kautta.

1.2. MITEN HENKILÖTIETOJA KÄYTETÄÄN?

Voimme käsitellä ja käyttää tämän Verkkosivuston kautta kerättyjä henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

• Verkkosivuston hallinnointi sekä

• tietojen, tuotteiden ja palveluiden välittäminen sinulle omasta pyynnöstäsi - esimerkiksi Verkkosivustossa näkemäsi sisällön mukauttaminen omiin tarpeisiisi sekä palautteeseesi ja kysymyksiisi vastaaminen.

• sellaisten olennaisten tuotesuositusten tarjoaminen, jotka perustuvat vuorovaikutukseesi Verkkosivustomme kanssa ja tuotteisiin, joita olet tarkastellut esimerkiksi mainoksissa kolmansien osapuolten verkkosivustoissa. Lisätietoja on kohdassa 2.8.

1.3. KÄYTETÄÄNKÖ PORTAALISSA EVÄSTEITÄ?

Evästeet ovat tietoa, jota verkkopalvelin lähettää käyttäjän tietokoneelle, johon ne myös tallennetaan.

Jos haluat tietää, mitä evästeitä tässä Verkkosivustossa käytetään, tutustu Elfa Distrelec ja evästeet -osioon. Jos haluat kieltäytyä evästeiden käytöstä, muokkaa Internet-selaimesi asetuksia. (Lisätietoja aiheesta saat käyttämäsi selaimen ohjesivustosta.)

Pyydämme sinua huomioimaan, että mikäli kieltäydyt evästeistä, tämän Verkkosivuston navigointi ja sisällön käytettävyys voi vaarantua.

1.4. MITEN VOIN TARKISTAA HENKILÖTIETONI TAI MUUTTAA NIITÄ?

Sinulla on mahdollisuus tarkistaa henkilötietosi, korjata kaikkia keräämiämme henkilötietoja, kieltäytyä niiden käsittelystä sekä tehdä niitä koskeva valitus.

Lisätietoja Rekisterinpitäjän suorittamasta käsittelystä ja/tai oikeuksiesi harjoittamisesta saat Rekisterinpitäjältä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@elfadistrelec.com.

1.5. SIIRRETÄÄNKÖ HENKILÖTIETOJA TOISEEN MAAHAN, TAI LUOVUTETAANKO NIITÄ MUILLE OSAPUOLILLE?

Verkkosivusto sijaitsee Euroopan unionin alueella (EU) sijaitsevassa palvelimessa. Elfa Distrelecin käsittelemiä tietoja ei siirretä Euroopan unionin ulkopuolelle.

Käyttämiemme Google Ireland Ltd:n toimittamien kolmannen osapuolen työkalujen ja tuotteiden osalta on huomioitava, että Google Ireland Ltd saattaa ajoittain siirtää joitain Google Analyticsin keräämiä ja Google Ireland Ltd:n käsittelemiä pseudonymisoituja tai anonymisoituja tietoja Google LLC:lle tai muihin Googlen yksiköihin, jotka sijaitsevat Euroopan unionin ulkopuolella niin kutsutuissa kolmansissa maissa. Lisätietoja on kohdassa 2.8.


1.6. MITEN KAUAN HENKILÖTIETOJA SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on kohtuullisessa mielessä välttämätöntä tässä Tietosuojalausunnossa kuvattujen tarkoitusten kannalta. Jos lähetät meille asiaa koskevan pyynnön, henkilötietosi poistetaan Verkkosivustosta muutaman viikon kuluessa siitä, kun lopetat sivuston käytön.

1.7. KUKA ON REKISTERINPITÄJÄ?

Distrelec Manchester Ltd, jonka rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa 7th Floor, 2 St Peter's Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom, on henkilötietojesi Rekisterinpitäjä ( Rekisterinpitäjä).

 

2. DISTRELEC JA EVÄSTEET

Verkko- ja mobiilisivustomme käyttävät evästeitä, joiden tarkoituksena on parantaa sivustojen käyttökokemusta. Käyttämämme evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston ja sen ominaisuuksien, kuten sivuston suojattujen osien, käyttöä varten. Lisäksi käytämme muita kuin välttämättömiä evästeitä. Antamalla suostumuksesi muiden kuin välttämättömien lisätoiminto-, mittaus- ja optimointievästeiden käyttöön evästebannerin kautta ilmoitat, että annat meille luvan käyttää näitä evästeitä tämän käytännön ehtojen mukaisesti.

2.1 Mikä on eväste, ja miten Elfa Distrelecin verkkosivusto käyttää evästeitä?

Eväste on tiedosto, joka sisältää dataa (merkkijonoja, jotka koostuvat kirjaimista ja numeroista). Tämä tiedosto lähetetään verkkopalvelimelta verkkoselaimeen, kun vierailet jollakin verkkosivustolla. Selain tallentaa sen. Sitä vastaava tunnus lähetetään takaisin aina, kun selain tekee palvelimelle sivupyynnön.

Evästeet eivät sisällä mitään sellaisia tietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti. On kuitenkin mahdollista, että voimme linkittää sinusta tallentamiamme henkilötietoja evästeiden tietoihin ja linkittää näitä edellä mainittuihin vastaanotettuihin tietoihin.

Käytämme evästeiden käytöstäsi saamiamme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tietokoneesi tunnistaminen, kun vierailet verkkosivustossamme.
  • Verkkosivuston käyttäjäystävällisyyden parantaminen.
  • Verkkosivuston käytön analysointi.
  • Verkkosivuston hallinta.
  • Petosten ehkäisy ja verkkosivuston tietoturvan parantaminen.
  • Verkkosivuston mukauttaminen käyttäjän mukaan (tarjoamalla kohdennettuja uutisia, jotka voivat kiinnostaa sinua).
  • Verkkosivustossa kulkemasi reitin seuranta, mikä mahdollistaa tietyt toiminnot (esimerkkejä: tuotteiden lisääminen ostoskoriin ja poistaminen siitä, ostoksen viimeistely maksun yhteydessä).
  • Sellaisten olennaisten tuotesuositusten tarjoaminen, jotka perustuvat vuorovaikutukseesi Verkkosivustomme kanssa ja tuotteisiin, joita olet tarkastellut esimerkiksi mainoksissa ulkoisissa verkkosivustoissa. Lisätietoja on kohdassa 2.8.

Jos lisäät tuotteita tilauslomakkeeseen, mutta päätät olla ostamatta niitä vierailusi aikana, tallennamme tilauslomakkeen viitenumeron evästeeseen käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi. Tällä tavoin pystyt jatkamaan tilausta, kun seuraavan kerran vierailet sivustossa.

2.2 Onko evästeiden käyttöönotto turvallista?

Kyllä. Evästeet ovat vain lyhyitä merkkijonoja, jotka eivät itsessään voi suorittaa mitään toimintoja. Elfa Distrelec suosittelee, että sallit verkkoselainten vastaanottaa evästeitä verkkosivustostamme.

2.3 Kuinka voin muokata evästeasetuksiani?

Voit muuttaa evästeasetuksia verkkosivustossamme tai peruuttaa tai antaa suostumuksesi muiden kuin välttämättömien evästeiden käyttöön milloin tahansa evästebanneristamme, joka on löydettävissä verkkosivustomme alatunnisteesta.

Jos haluat ottaa evästeet käyttöön, voit myös noudattaa käyttämääsi selainta koskevia ohjeita.

Microsoft Internet Explorer

  • Valitse Tools (Työkalut) -valikosta Internet options (Internet-asetukset).
  • Napsauta välilehteä Privacy (Tietosuoja).
  • Napsauta Settings (Asetukset) -valikossa painiketta Standard (Vakio) (tai liikuta liukusäädintä manuaalisesti kohtaan Medium [Keskitaso]).
  • Valitse OK.

Mozilla Firefox

  • Siirry Tools (Työkalut) -valikkoon.
  • Valitse Options (Asetukset).
  • Valitse kuvake nimeltä Privacy (Tietosuoja).
  • Napsauta valintaruutua, joka sallii evästeiden käytön (kohdassa Use custom settings for history [Käytä mukautettuja historia-asetuksia]).
  • Tallenna muutokset valitsemalla OK.

Google Chrome

  • Valitse Customize and Control (Mukautus ja hallinta) -valikosta Settings (Asetukset).
  • Etsi Advanced settings (Lisäasetukset) -kohdasta (Privacy, Content settings [Tietosuoja, Sisältöasetukset]) osio Cookies (Evästeet).
  • Jos haluat sallia evästeiden käytön, valitse Allow local data to be set (Salli paikallisten tietojen määrittäminen) (tai Activate all cookies [Aktivoi kaikki evästeet]).
  • Valitse OK.

Safari

  • Valitse Safari > Settings (Safari > Asetukset) ja napsauta kohtaa Privacy (Tietosuoja).
  • Määritä Block cookies (Estä evästeet) -kohtaan, missä tapauksissa Safarin tulee hyväksyä evästeitä verkkosivustoista.

2.4 Minkälaisia evästeitä Distrelecin verkkosivusto käyttää?

Voit määrittää selaimesi kieltäytymään evästeistä (lisätietoja saat selaimesi käyttöohjeista). Huomaa, että mikäli toimit näin, tietyt verkkosivustomme mukautetut toiminnot eivät enää ole käytettävissäsi.

2.5 Käytämme kolmentyyppisiä evästeitä:

Istuntoevästeet - nämä ovat väliaikaisia tiedostoja, jotka aktivoidaan vain verkkosivustollamme vierailusi (istunnon) aikana. Tavallisesti selaimesi poistaa nämä evästeet heti, kun suljet sen.

Pysyvät evästeet - nämä tiedostot pysyvät aktiivisina myös sen jälkeen, kun selainistunto päättyy. (Esimerkki: kun rekisteröidyt verkkosivustossa ja palaat myöhemmin takaisin, verkkosivusto tietää, kuka olet, ja näyttää asianmukaisen tervetuliaisviestin.) Tällaiset toiminnot ovat mahdollisia pysyvien evästeiden avulla.

Kolmansien osapuolien evästeet - kun käytät verkkosivustoamme, sinulle voidaan välittää kolmansien osapuolien evästeitä. Jos vierailet verkkosivustolla, jossa on upotettua sisältöä (esim. YouTube-videoita), nämä verkkosivustot voivat välittää sinulle evästeitä. Elfa Distrelec ei valvo tällaisten evästeiden asetuksia. Suosittelemme, että pyydät lisätietoja tällaisista evästeistä kyseisten kolmansien osapuolien palveluntarjoajien verkkosivustojen kautta ja etsit niiden hallintaa koskevat asetukset.

Seuraavasta löydät luettelon evästeistä, joita Elfa Distrelec tavallisimmin käyttää, sekä selityksen niiden käyttötavoista.

EvästetyyppiPalveluTarkoitus
Parannettu toiminnallisuus
Tunnetaan myös nimellä "toimintoevästeet". Näiden evästeiden avulla verkkosivusto muistaa aiemmin tekemäsi valinnat, kuten haluamasi kielen, minkä alueen haluat säätiedotteet tai käyttäjänimesi ja salasanasi, jotta voit automaattisesti Kirjaudu sisään.
Google GStaticGoogle käyttää tätä verkkotunnusta ladatun staattisen sisällön (JavaScript-koodi, kuvat ja CSS) siirtämiseen eri verkkotunnukseen pyrkien vähentämään kaistanleveyden käyttöä ja parantamaan loppukäyttäjän verkon suorituskykyä. gstatic.com on evästeetön verkkotunnus, joka toimittaa staattista sisältöä Googlelle. Staattisten komponenttien isännöinnistä evästeettömälle verkkotunnukselle on yksi etu, että jotkut välityspalvelimet saattavat kieltäytyä välimuistista evästeiden kanssa pyydettyjä osia.
Parcel LabsDistrelec tarjoaa Parcel Labsin kanssa saumattoman toimituskokemuksen. Näiden evästeiden avulla voimme seurata istuntoasi suhteessa tilaukseesi ja toimitusvaihtoehtoihisi.
Mittaus ja optimointi
Nämä tunnetaan myös nimellä "suorituskykyevästeet", nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoa, kuten millä sivuilla vierailit ja mitä linkkejä napsautit. Mitään näistä tiedoista ei voida käyttää tunnistamaan sinua. Kaikki on koottu ja siten nimettömäksi. Niiden ainoa tarkoitus on parantaa verkkosivustojen toimintoja. Tämä sisältää kolmannen osapuolen analyysipalveluiden evästeet, kunhan evästeet on tarkoitettu yksinomaan vierailun kohteena olevan verkkosivuston omistajalle.
Google AnalyticsGoogle Analytics -evästeiden avulla Elfa Distrelec voi kerätä tietoa siitä, miten kävijät käyttävät Verkkosivustoa. Niiden avulla seurataan, milloin kävijä siirtyy Verkkosivustoon ja lähtee sieltä, millä sivuilla hän käy ja mitä toimintoja hän tekee. Niiden avulla Elfa Distrelec voi myös parantaa tuotesuositusten (esimerkiksi mainoksissa) olennaisuutta muilla verkkosivustoilla. Lisätietoja on kohdassa 2.8.
ProductsupTuotekohtaiset evästeet ovat tietoja, jotka Internet-selain tallentaa käyttäjän tietokonejärjestelmään. Evästeet voidaan lähettää sivulle, kun niitä käytetään, jolloin käyttäjät voivat määrittää ne. Evästeet auttavat yksinkertaistamaan verkkosivustojen käyttöä käyttäjille.
Google AppsGoogle Apps -evästeitä käytetään ylläpitämään käyttäjän mieltymyksiä, ylläpitämään ja parantamaan käyttäjän kokemusta tietyn selausistunnon aikana ja parantamaan Google-palveluiden suorituskykyä.
Microsoft ClaritySe auttaa Distreleciä ymmärtämään, miten käyttäjät tarkastelevat verkkosivustoamme ja käyttävät sitä kaikilla nykyaikaisilla laitteilla ja selaimilla, sekä keräämään käyttäjille tietoa ja palautetta siitä, miten ihmiset käyttävät sivustoamme. Nämä evästeet vanhenevat vuoden kuluttua.
Optimizely Optimizely on Elfa Distrelecin A/B-testaukseen käyttämä työkalu, jolla optimoidaan verkkosivustomme sisältöä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.
Henkilökohtainen sisältö ja mainonta
Nämä evästeet seuraavat verkkotoimintasi auttaakseen mainostajia tarjoamaan osuvampaa mainontaa tai rajoittamaan mainosten näyttökertojen määrää. Nämä evästeet voivat jakaa tietoja muille organisaatioille tai mainostajille. Nämä ovat pysyviä evästeitä ja melkein aina kolmannen osapuolen alkuperäisiä.
Wistia VideosTämän evästeen sijoittaa videopalvelusivustomme Wistia, ja sitä käytetään videotoimintojen tukemiseen, joita saattaa olla kaikkialla verkkosivustossa. Sen lisäksi, että seurataan verkkosivuston kävijän asemaa videossa, keskeytetään toisto, tämä eväste huomauttaa myös käyttäjän käyttäytymisen itse videon suhteen.
VimeoVimeo OTT asettaa ensimmäisen osapuolen välttämättömät evästeet tiettyjen ominaisuuksien ottamiseksi käyttöön ja muistamaan mieltymyksesi. Esimerkiksi evästeet pitävät sinut kirjautuneena sisään, antavat sinun ostaa tuotteita ja ylläpitävät kieli- ja äänenvoimakkuuden asetuksia.
LinkedInNäiden evästeiden avulla Distrelec voi seurata matkaasi, kun napsautat sivustolle ulkoisista ilmoituksista.
Google AdsNäiden evästeiden avulla Distrelec voi näyttää sinulle asiaankuuluvia mainoksia, kun siirryt pois sivustolta, ja myös seurata matkaa, kun napsautat sivustolle ulkoisista ilmoituksista.
Facebook Custom AudiencesNäiden evästeiden avulla Distrelec voi näyttää sinulle asiaankuuluvia mainoksia, kun siirryt pois sivustolta, ja myös seurata matkaa, kun napsautat sivustolle ulkoisista ilmoituksista.
Google DoubleclickNäiden evästeiden avulla Distrelec voi seurata matkaasi, kun napsautat sivustolle ulkoisista ilmoituksista.
Push EngageDistrelec käyttää tätä saadakseen tilaajan tilan. Se sisältää verkkotunnuksen pushengage.com
ReevooNäiden evästeiden avulla voimme integroida verkkosivustollemme asiakasarvostelut tuotteistamme, jotka on jätetty Reevoo-verkkosivustolle.
TwitterNäiden evästeiden avulla Distrelec voi näyttää sinulle asiaankuuluvia mainoksia, kun siirryt pois sivustolta, ja myös seurata matkaa, kun napsautat sivustolle ulkoisista ilmoituksista.
BingNäiden evästeiden avulla Distrelec voi näyttää sinulle asiaankuuluvia mainoksia, kun siirryt pois sivustolta, ja myös seurata matkaa, kun napsautat sivustolle ulkoisista ilmoituksista.
YouTubeDistrelec käyttää YouTubea videosisällön tallentamiseen ja näyttämiseen. YouTube on asettanut nämä evästeet seuraamaan palveluidensa käyttöä. YouTube-evästeet asennetaan vain, kun painat Play-painiketta.
Google SignalsGoogle Signals tarjoaa meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttäytyvät eri laitteilla, ja sen avulla voimme luoda tehokkaampia monialustaisia uudelleenmarkkinointikampanjoita, mikä auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaan matkaa.
Facebook Conversion APIFacebook Conversions API -rajapinnan avulla voimme lähettää verkkosivusto- ja offline-tapahtumia suoraan Facebookiin, jolloin saamme kattavamman kuvan asiakkaidemme käyttäytymisestä ja voimme optimoida Facebook-mainoksiamme paremman tehokkuuden saavuttamiseksi
BloomreachBloomreach on markkinointijärjestelmä, jonka avulla Elfa Distrelec voi kerätä tietoja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa. Käyttää asiakastietoja, kuten nimeä, yrityksen nimeä, sähköpostiosoitetta ja tapahtumia, kuten milloin kävijä tekee myyntitilauksen, saapuu verkkosivustolle tai poistuu sieltä, mitä sivuja he katsovat ja mitä toimintoja he suorittavat. Sen avulla Elfa Distrelec voi tarjota asiakkaillemme merkityksellisiä tietoja markkinointisähköpostiviesteissä ja verkkosivuillamme.
Ehdottomasti välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit selata verkkosivustoa ja käyttää sen ominaisuuksia, kuten pääsyä sivuston suojatuille alueille. Evästeet, joiden avulla verkkokaupat voivat pitää tuotteitasi ostoskorissasi, kun ostat verkosta, ovat esimerkki ehdottoman välttämättömistä evästeistä. Nämä evästeet ovat yleensä ensimmäisen osapuolen istuntoevästeitä.
FusionFusion on tekoälypohjainen tekniikka etsintään, navigointiin, markkinointiin, personointiin ja suosituksiin. Suurin osa evästeistä on "istuntoevästeitä". Ne poistetaan automaattisesti vierailusi jälkeen. Muut evästeet säilyvät laitteen muistissa, kunnes poistat ne. Nämä evästeet mahdollistavat selaimesi tunnistamisen, kun seuraavan kerran vierailet sivustolla. Evästeiden avulla verkkosivusto on käyttäjäystävällisempi, tehokkaampi ja turvallisempi. Sitä käytetään napsautusten, kärryjen ja kassalle seuraamiseen.
FactFinderFACT-Finder on tekoälypohjainen tekniikka etsintään, navigointiin, markkinointiin, personointiin ja suosituksiin. Suurin osa evästeistä on "istuntoevästeitä". Ne poistetaan automaattisesti vierailusi jälkeen. Muut evästeet säilyvät laitteen muistissa, kunnes poistat ne. Nämä evästeet mahdollistavat selaimesi tunnistamisen, kun seuraavan kerran vierailet sivustolla. Evästeiden avulla verkkosivusto on käyttäjäystävällisempi, tehokkaampi ja turvallisempi. Sitä käytetään napsautusten, kärryjen ja kassalle seuraamiseen.
Javascript Crypto LibraryNäitä evästeitä käytetään maksimoimaan verkkoresurssit, hallitsemaan liikennettä ja suojaamaan asiakkaan sivustoja haitalliselta liikenteeltä.
DistrelecKäytämme evästeitä auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevat tuotteet. Niitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään asetuksesi aiemman tai nykyisen sivuston toiminnan perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempia palveluja. Käytämme myös evästeitä auttaaksemme meitä keräämään kokonaistietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.
EnsightenEnsighten on konttien tunnistehallintajärjestelmä. Se korjaa ongelmat, jotka liittyvät sivuston merkitsemiseen ja verkkomarkkinointikampanjoiden seurantaan tarjoamalla universaalit tai palvelinpuolen tag-ratkaisut. Joskus mainostamme kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Ensighten-evästeitä käytetään auttamaan meitä ja mainostajiamme näkemään, mitä mainoksia napsautat ja joiden kanssa olet tekemisissä. Jokainen mainostaja käyttää omia seurantaevästeitään, ja otetut tiedot eivät ole luottamuksellisia tai vaihdettavissa.
Component SearchKäynnistetty osana seurantaosien integraatiota (jos tätä ei hyväksytä, jalanjälkikuvaketta ei näytetä). Se sisältää componentsearchengine.com-verkkotunnuksen
TracepartsSeurantaosat käyttävät evästeitä käyttäjän laitteen tunnistamiseen, joten hänen ei tarvitse antaa samoja tietoja useita kertoja yhden tehtävän aikana. Se myös analysoi tietoja auttaakseen TracePartsia ymmärtämään, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa palveluiden kanssa, jotta yritys voi tehdä niistä parempia ja ketkä mittaa verkkosivustoa käyttävien ihmisten määrää
Rapidspikekäytämme evästeitä auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevat tuotteet. Niitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään asetuksesi aiemman tai nykyisen sivuston toiminnan perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempia palveluja. Käytämme myös evästeitä auttaaksemme meitä keräämään kokonaistietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.
Google ReCaptchaNämä ovat välttämättömiä sivuston evästeitä, joita google reCAPTCHA käyttää. Nämä evästeet käyttävät yksilöllistä tunnistetta seurantatarkoituksiin.
DistrelecKäytämme evästeitä auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevat tuotteet. Niitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään asetuksesi aiemman tai nykyisen sivuston toiminnan perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempia palveluja. Käytämme myös evästeitä auttaaksemme meitä keräämään kokonaistietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.
nexus.ensighten.comEnsighten on konttien tunnistehallintajärjestelmä. Se korjaa ongelmat, jotka liittyvät sivuston merkitsemiseen ja verkkomarkkinointikampanjoiden seurantaan tarjoamalla universaalit tai palvelinpuolen tag-ratkaisut. Joskus mainostamme kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Ensighten-evästeitä käytetään auttamaan meitä ja mainostajiamme näkemään, mitä mainoksia napsautat ja joiden kanssa olet tekemisissä. Jokainen mainostaja käyttää omia seurantaevästeitään, ja otetut tiedot eivät ole luottamuksellisia tai vaihdettavissa.
IncapsulaIncapsula DDoS -suojaus ja verkkosovelluksen palomuurieväste. Eväste on asetettu sallimaan kävijän vastaanottamaan sivuston sisältö yhdeltä palvelimelta, kun vierailija selaa sivustoa. eväste on asetettu sallimaan kävijän vastaanottamaan sivuston sisältö yhdeltä useista palvelimista, kun kävijä selaa sivustoa. Antaa vierailijaistunnon ylläpitää. Eväste poistetaan, kun selain on suljettu, kun taas jotkut jatkuivat 12 kuukautta.
GoogleSitä käytetään määrittämään, saako käyttäjä captchan. Jotain, jota käytetään bottien suojaamiseen
PiwikTämä eväste tallentaa käyttäjän yksilöllisen tunnuksen. Sitä käytetään vierailijoiden tunnistamiseen ja heidän eri ominaisuuksiensa pitämiseen. Se laskee ja seuraa sivun katseluja. Oletuksena se vanhenee 13 kuukauden kuluttua, mutta se voi olla muutoksia.
CHEQCHEQ:n edistynyt bottien tunnistustekniikka pyrkii päättelemään mahdollisimman luotettavasti, onko toiminnan takana ihminen vai tietokone. CHEQ:n evästeiden tarkoitus on tunnistaa ja estää sivuston vilpillinen käyttö. Evästeitä ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, eivätkä ne sisällä henkilötietoja. Lisätietoja on tietosuojakäytännössämme

2.6 Evästeasetukset

Voit muuttaa muiden kuin välttämättömien evästeiden asetuksia milloin tahansa evästebanneristamme, joka on löydettävissä verkkosivustomme alatunnisteesta.

Osoitteesta www.allaboutcookies.org löydät lisätietoja siitä, kuinka verkkosivustot käyttävät evästeitä.

2.7 Evästeiden esto

Useimmista selaimista löytyy asetus, jolla voit estää evästeet. Esimerkki:

  • Internet Explorerissa voit estää kaikki evästeet valitsemalla Tools (Työkalut), Internet options (Internet-asetukset), Privacy (Tietosuoja) ja liikuttamalla liukusäädintä kohtaan Block all cookies (Estä kaikki evästeet).
  • Mozilla Firefoxissa voit estää kaikki evästeet valitsemalla Tools (Työkalut) ja Options (Asetukset) ja ottamalla Privacy (Tietosuoja) -osiossa pois käytöstä asetuksen Accept cookies from sites (Hyväksy evästeitä sivustoista).

Evästeiden estäminen kuitenkin vaikuttaa kielteisesti monien verkkosivustojen käytettävyyteen.

2.8 Evästeiden poistaminen

Voit luonnollisesti poistaa mitkä tahansa evästeet, jotka on jo tallennettu tietokoneeseesi.

  • Jos käytät Internet Exploreria, sinun on manuaalisesti poistettava evästetiedostot (ohjeet löydät osoitteesta http://support.microsoft.com/kb/278835).
  • Jos käytät Mozilla Firefoxia ja haluat poistaa evästeet, sinun on ensin tarkistettava, että evästeet poistetaan valitessasi toiminnon Remove private data (Poista yksityiset tiedot) (voit muuttaa tätä asetusta valitsemalla Tools [Työkalut], Options/Settings [Asetukset] ja Privacy [Tietosuoja]) sekä napsauttamalla Tools (Työkalut) -valikossa Clear your recent history (Tyhjennä viimeaikainen historia) -valintaa.

Jos olet antanut suostumuksesi mittaus- ja optimointievästeiden käyttöön tässä verkkosivustossa ja sen mobiilisovelluksissa, Google Ireland Limitedin toimittama verkkoanalyysipalvelu Google Analytics kerää ja tallentaa tietoja. Palvelua käytetään käyttäjäprofiilien muodostamiseen peitenimien alle. Evästeitä käytetään osana prosessia. Google Analytics kerää seuraavat henkilötiedot: verkkotunnistetiedot, kuten evästetunnisteet, IP-osoitteet, laitetunnisteet ja asiakastunnisteet. Näiden evästeiden luomat tiedot (mukaan lukien lyhennetty IP-osoitteesi) siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimelle. Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, koostaakseen raportteja toiminnasta verkkosivustollamme sekä luodakseen verkkosivuston ja internetin käyttöösi liittyviä lisäanalyyseja ja -arviointeja verkkosivustojemme ja tuotevalikoimamme parantamista ja tehokasta suunnittelua varten. Google voi myös yhdistää nämä tiedot muihin tietoihisi, kuten hakuhistoriaasi, henkilökohtaiseen Google-tiliisi, muiden laitteiden käyttötietoihisi ja muihin tietoihisi, joita Google on tallentanut. Google Analyticsin tallentamia tietoja säilytetään enintään 26 kuukauden ajan. Sen jälkeen Google Analytics tallentaa vain koostettuja tilastotietoja.

Käytämme Google Analyticsia vain, jos olet antanut suostumuksesi sen käyttöön evästebannerin kautta. Joissakin tapauksissa Google voi siirtää edellä mainittuja tietoja kolmansiin maihin, joissa sijaitsee Googlen datakeskuksia tai joissa käsittely suoritetaan. Tällaisissa kolmansissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, ei Euroopan komission päätöksen mukaan ole riittävää tietosuojatasoa. Googlen suorittamiin tietojen siirtoihin kolmansiin maihin voi liittyä henkilötietoihin kohdistuvia riskejä, erityisesti siksi, koska Yhdysvaltain viranomaisten pääsyä tietoihin ei voida sulkea pois, kun tietoja siirretään Yhdysvaltoihin. Olemme kuitenkin sopineet Googlen kanssa EU-sopimuslausekkeista, joihin sisältyy myös erilaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamisen varmistamiseksi. Huomioi edellä kuvatut seikat, kun annat suostumuksesi.

Tämä verkkosivusto hyödyntää myös niin sanottua uudelleenmarkkinointiteknologiaa. Sen avulla verkkokäyttäjän toiminnasta voidaan kerätä ja tallentaa tietoja anonymisoidussa muodossa. Joissakin tapauksissa prosessin optimoinnissa käytetään Google Analyticsin kautta tallennettuja tietoja toiminnasta verkkosivustolla. Nämä tiedot tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen niin sanotuilla evästeillä, jotka ovat tekstitiedostoja. Teknologia soveltaa algoritmia, joka analysoi käyttäjän toimintaa verkossa. Sen avulla voidaan näyttää muiden verkkosivustojen (eli julkaisijoiden) mainosbannereissa mukautettuja tuotesuosituksia käyttäjän kiinnostuksen kohteiden mukaan. Näitä tietoja ei ole missään tapauksessa mahdollista käyttää verkkosivuston vierailijoiden henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Kerättyjä tietoja käytetään vain tarjottavan tuotteen parantamiseen. Tietoja ei käytetä muulla tavoin, eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille.

Voit peruuttaa suostumuksesi Google Analyticsin seurantaan milloin tahansa muuttamalla evästeasetuksia verkkosivustomme alatunnisteen evästebannerista. Selainlaajennuksen avulla voit estää evästeiden keräämien tietojen (kuten IP-osoitteesi) lähettämisen Googlelle sekä sen, että Google voi käyttää tietoja. Tällaisen laajennuksen voi ladata seuraavan linkin kautta: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Huomautus: Kun napsautat edellä olevia linkkejä, sinut ohjataan toiselle sivulle. Me emme voi muokata tai muuttaa mitään siellä näkyviä tietoja.

2.9 Sosiaalisen median laajennusten upottaminen

Sivustossamme käytetään sosiaalisen median laajennuksia (mm. Facebook ja Google). Näin ollen Internet-sivustostamme löytyy painikkeet + 1 ja f sekä peukutuspainike. Nämä palvelut kuuluvat yhdysvaltalaisille yrityksille Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) ja Facebook Inc. (1601 S California Ave, Palo Alto, CA 94394 USA)

Vain siinä tapauksessa, jos napsautat painiketta + 1 tai f tai peukutuspainiketta, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin tai Googlen palvelimiin. Painikkeen + 1 tai f tai peukutuspainikkeen sisältö välitetään tämän jälkeen Googlelta tai Facebookilta suoraan selaimeesi, joka lisää sen verkkosivustoon. Näin ollen emme pysty vaikuttamaan siihen, mitä tietoja Google tai Facebook kerää tällaisten painikkeiden avulla.

Verkkosivustoillaan Facebook ja Google (http://www.facebook.com/policy.php; http://www.google.com/Intel/de/+/policy/+1button.html) antavat yksityiskohtaisia tietoja tietojesi laajuudesta, tyypistä, käyttötarkoituksesta ja jatkokäsittelystä sekä oikeuksistasi tietojesi suojaamiseen.

Jos ensin kirjaudut ulos sosiaalisesta mediasta (Facebook ja Google+) ja sen jälkeen poistat asennetut evästeet, voit estää Facebookia ja Googlea keräämästä sinua koskevaa tietoa, kun vierailet verkkosivustollamme.

2.10 Roskaposti-/DDOS-suojaus

Suojaamme verkkosivustoamme haitalliselta liikenteeltä, erityisesti roskapostilta ja palvelunestohyökkäyksiltä, käyttämällä erilaisia työkaluja (kuten Googlen reCAPTCHA-kuvavarmennusta). Tällaiset palvelut analysoivat toimintaasi verkkosivustolla, tietokoneesi määrityksiä (mukaan lukien mahdollisesti asennetut Google-evästeet tai muut kolmansien osapuolien evästeet) sekä IP-osoitettasi. Näiden tietojen perusteella määritetään, oletko aito ja vilpitön vai pahantahtoinen käyttäjä. Jos ongelma havaitaan, sinun on todistettava tiettyjä tehtäviä suorittaessasi, että et ole robotti. Esimerkiksi lomaketta lähettäessäsi.

Näiden tietojen siirto tapahtuu suoraan tietokoneesi ja Googlen ja muiden kolmansien osapuolten palvelinten välillä Euroopassa ja Yhdysvalloissa (Googlen tapauksessa). Emme siis pysty vaikuttamaan kerätyn tiedon laajuuteen tai sen käyttötarkoitukseen.

Google reCAPTCHA -palvelun tarjoaa Google Inc, 1600 Ampitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Lisätietoja tietojen laajuudesta, tyypistä ja jatkokäsittelystä sekä yksityisyyden suojaamisesta voit lukea Googlen tietosuojalausunnosta ( https://www.google.com/policies/privacy/ ) ja palveluehdoista ( www.google.com/policies/terms ).

 

3. TIEDOTUS MAHDOLLISILLE ASIAKKAILLE

13 artiklan (EU) 2016/679 (Tietosuoja-asetus GDPR) mukaisesti

3.1 REKISTERINPITÄJÄ

Distrelec Manchester Ltd , jonka rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa 7th Floor, 2 St Peter's Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom, on henkilötietojesi Rekisterinpitäjä ( Rekisterinpitäjä).

Voit ottaa yhteyttä Rekisterinpitäjään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@elfadistrelec.com tai kuriiripostia osoitteeseen 7th Floor, 2 St Peter's Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom.

3.2 HENKILÖTIEDON MÄÄRITELMÄ JA KÄSITTELYÄ KOSKEVAT TIEDOT

GDPR:ssä henkilötiedolla on seuraava määritelmä: ” Kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot; tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella. ” (”Tiedot”).

Rekisterinpitäjä voi käsitellä seuraavia Tietoja, joita olet saattanut luovuttaa Rekisterinpitäjälle rekisteröitymällä verkkokauppaan (” Elfa Distrelec -verkkokauppa”):

(i) nimike, etunimi, sukunimi; sähköpostiosoite;

(ii) osoite;

(iii) työtehtävä ja tiedot yhtiöstä, jossa työskentelet (soveltuvin osin);

(iv) puhelinnumero yhteydenottoa varten (esim. puhelimen, matkapuhelimen ja/tai faksin numero);

(v) toimiala;

(vi) mahdolliset muut tarvittavat tiedot tai tiedot, jotka annat vapaaehtoisesti rekisteröityessäsi Elfa Distrelec -verkkokauppaan.

Edellä lueteltujen Tietojen antaminen on vapaaehtoista. Jos kuitenkin

• kieltäydyt antamasta edellä kohdissa i–iv lueteltuja tietoja, Rekisterinpitäjä ei voi antaa sinun luoda tiliä Elfa Distrelec -verkkokauppaan;

• päätät olla antamatta edellä kohdassa v lueteltuja Tietoja, Rekisterinpitäjä ei voi ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse (ja/tai faksitse), jos tarvitset esittämääsi pyyntöön liittyvää apua;

• et anna kohdassa vi lueteltuja Tietoja, Rekisterinpitäjä ei voi toimittaa sinulle uutisia, sinua kiinnostavan toimialan päivityksiä, tietyn alan tai aihepiirin tarjouksia ja/tai toimittaa sinulla nimenomaisia palveluja, joita olet pyytänyt tai joita saatat tarvita.

Rekisterinpitäjä on kaikissa tapauksissa sitoutunut varmistamaan, että kerätyt ja käsitellyt tiedot ovat asianmukaisia jäljempänä määriteltyjä käyttötarkoituksia varten ja että nämä toimet eivät loukkaa yksityisyyttäsi.

3.3 KÄSITTELYN TARKOITUS JA SOVELLETTAVA OIKEUSPERUSTA

a. Asiakkaan pyyntöjen toteuttaminen

Rekisterinpitäjä käsittelee yllä kohdassa 3.2 lueteltuja Tietojasi voidakseen toteuttaa pyyntöjä, joita olet saattanut tehdä rekisteröityäksesi Elfa Distrelec -verkkokauppaan ja saadaksesi käyttöösi siellä tarjottavat palvelut, ominaisuudet ja työkalut. Tietojasi käsitellään esimerkiksi, jotta voimme antaa sinulle (i) pääsyn Elfa Distrelec -verkkokauppaan, (ii) mahdollisuuden ostaa siellä saatavilla olevia tuotteita ja palveluja (tai tehdä tilauksen) ja (iii) tarvitsemaasi apua ja tukea Elfa Distrelec -verkkokaupan rekisteröitymiseen ja käyttöön liittyen. Huomaa, että Elfa Distrelec -verkkokauppaan rekisteröityminen ja käyttäjätilin luominen ei ole pakollista. Voit myös tehdä tilauksen maksamalla vieraana, erityisesti jos teet tilauksen kuluttajana. Lisätietoja tietojen käsittelystä tilausten yhteydessä on jäljempänä kohdissa 4.2 ja 4.4 a.

Tietojesi käsittelyn oikeusperusta on sopimus, jonka osapuoli olet, tai ennen sopimuksen tekoa pyyntöjesi täyttäminen.

Ota huomioon, että kun teet tilauksen tai päätät ostaa tuotteita tai palveluja Elfa Distrelec -verkkokaupasta, muodostat samalla sopimussuhteen myyjään, joka on Elfa Distrelec -konsernin paikallinen jäsen (oikeushenkilö) ja joka käsittelee Tietojasi pääasiassa tilauksesi hallintaa ja ostamiesi tuotteiden ja/tai palvelujen toimittamista varten. Saat aiheesta asiaankuuluvan GDPR:n 14 artiklan mukaisen lisäilmoituksen tilauksen maksuvaiheessa ennen tilauksen lähettämistä.

b. Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Rekisterinpitäjä käsittelee Tietojasi tarpeen vaatiessa Elfa Distrelec -verkkokauppaan rekisteröitymiseen liittyvien lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi sekä yleisesti ottaen pyyntöjesi toteuttamiseen tarvittavia toimia varten.

Tietojen toimittaminen näitä käyttötarkoituksia varten on pakollista

c. Asiakastyytyväisyyttä koskevan viestinnän lähettäminen

Jos lähetät tilauksen tai teet tiettyjä toimia Elfa Distrelec -verkkokaupassa, Rekisterinpitäjä saattaa käsitellä Tietojasi voidakseen lähettää sinulle viestejä, joiden tarkoituksena on selvittää, kuinka tyytyväinen olet Elfa Distrelec-verkkokaupassa tarjottuihin palveluihin, suosittelisitko Elfa Distreleciä kavereillesi ja työkavereillesi ja piditkö asiointikokemuksestasi yleisesti ottaen. Tämä auttaa Rekisterinpitäjää parantamaan tarjoamiensa palvelujen laatua.

Näin toimiessaan Rekisterinpitäjä saattaa käsitellä Tietojasi Rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella GDPR:ssä määritettyjä periaatteita kunnioittaen.

Sinulla on oikeus vastustaa tällaisen viestinnän lähettämistä milloin tahansa veloituksetta käyttämällä peruutuslinkkiä, joka sijaitsee jokaisen asiakastyytyväisyyttä koskevan viestin alareunassa. Jos käytät tätä oikeuttasi, Rekisterinpitäjä ei voi lähettää sinulle tällaista asiakastyytyväisyysviestintää tulevaisuudessa.

d. Markkinointi

Rekisterinpitäjä voi käsitellä kohdassa 3.2 lueteltuja Tietoja seuraavia tarkoituksia varten: (i) sellaisia Elfa Distrelec -verkkokaupassa saatavilla olevia Rekisterinpitäjän tai muun oikeushenkilön (joko Rekisterinpitäjän konserniin kuuluvien yhtiöiden tai muiden tahojen) tuotteita ja/tai palveluja koskevan markkinointi- ja/tai kampanjaviestinnän lähettäminen, joista asiakas on saattanut osoittaa olevansa kiinnostunut ja jotka voivat olla (tai olla olematta) samanlaisia kuin tuotteet ja/tai palvelut, joita hän on jo ostanut tai joista hän on osoittanut olevansa kiinnostunut; (ii) asiakkaan kutsuminen Elfa Distrelec -verkkokaupan aloitteisiin ja Rekisterinpitäjän, sen kumppaneiden ja/tai muiden Reksiterinpitäjän konserniin kuuluvien oikeushenkilöiden järjestämiin myynninedistämiskampanjoihin, kanta-asiakasohjelmiin ja/tai tapahtumiin tai aloitteisiin; (iii) asiakkaan kutsuminen kokeilemaan Elfa Distrelec -verkkokaupassa saatavilla olevia uusia ominaisuuksia; (iv) muistutusten lähettäminen asiakkaalle, mikäli tämä ei ole viimeistellyt Elfa Distrelec -verkkokaupassa aloittamiaan toimia, tai (v) palautteen pyytäminen ja asiakkaan kutsuminen osallistumaan kyselyihin (vaikka ne eivät suoraan liittyisi tämän tekemään ostokseen tai lähettämään tilaukseen).

Ota myös huomioon, että jotta Rekisterinpitäjä voi tarjota sinulle palveluja ja tuotteita, joista saatat olla kiinnostunut, ja/tai tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin aloitteisiin, Rekisterinpitäjän on ehkä otettava huomioon mieltymyksesi, jotka olet Elfa Distrelec -verkkokauppaan rekisteröityessäsi osoittanut käyttämällä saatavilla olevia ominaisuuksia tai ostamalla tiettyjä tuotteita toisten sijaan. Tämä ei kuitenkaan vaikuta rekisteröidyn oikeuksiisi ja vapauksiisi, koska kaikki Elfa Distrelec -verkkokaupan tuotteet ja palvelut ovat aina saatavillasi, saat aina valita ostettavat ja tilattavat tuotteet eikä rekisteröidyn mieltymysten perusteella toteuteta mitään rajoituksia.

Rekisterinpitäjä saattaa toimia mainitulla tavalla (eli lähettää tässä kappaleessa lueteltuja markkinointiviestejä) vain, jos olet antanut ennakkosuostumuksesi, mikäli se on käsittelyn oikeusperusta.

Voit käyttää oikeuttasi eli peruuttaa aiemmin antamasi suostumuksen Tietojesi käsittelyyn mainittua tarkoitusta varten veloituksetta milloin tahansa, edellä mainituin ehdoin, joko avaamalla tarkoitukseen varatun linkin, joka sijaitsee jokaisen vastaanottamasi markkinointiviestin alareunassa, tai ottamalla yhteyttä Rekisterinpitäjän yhteyspuhelinnumeroon. Jos käytät oikeuttasi peruuttaa antamasi suostumuksen, Rekisterinpitäjä ei voi enää jatkossa lähettää sinulle tällaisia markkinointiviestejä tai kaupallista viestintää.

e. Tilastollinen analyysi (eli konsernitason liiketoimintaraporttien luominen)

Rekisterinpitäjä voi analysoida tilastollisesti Elfa Distrelec -verkkokaupassa tai muualla tekemiäsi ostoja, lähettämiäsi tilauksia ja muita tekemiäsi ostotoimia.

Näin toimittaessa tiedot säilytetään yleensä anonymisoituina ja niitä käsitellään koostettuina tietoina. Siksi näitä toimia ei katsota Tietojesi käsittelyksi, kun Tiedoilla tarkoitetaan sinuun tunnistettavana henkilönä viittaavia tietoja.

Jos Tietojasi käsitellään, Tietojesi suojaamiseksi toteutetaan suojatoimia (esimerkiksi pseudonymisointi). Rekisterinpitäjä saattaa toteuttaa tällaisen käsittelyn oikeutetun etunsa perusteella.

3.4 TIETOJESI LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE EU:SSA

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa Tietojasi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat Rekisterinpitäjälle tarpeellisia ja/tai toiminnallisia palveluja pyyntöihisi vastaamiseksi ja/tai edellä mainittuja tarkoituksia varten tarvittavien toimien hallintaan liittyen.

Tietojasi voidaan erityisesti luovuttaa organisaatioille, jotka tukevat Rekisterinpitäjää Elfa Distrelec -verkkokaupan ylläpidossa ja hallinnoinnissa sekä sen ominaisuuksien ja työkalujen luomisessa, kehittämisessä ja toteuttamisessa, tai jotka tarjoavat Rekisterinpitäjälle mainittuihin toimiin liittyviä oheispalveluja, mukaan lukien IT-palvelujen tarjoajat, markkinointi- ja/tai mainostoimistot ja/tai ulkopuoliset neuvonantajat.

Nämä kolmannet osapuolet käsittelevät Tietojasi tietojen käsittelijöinä.

Rekisterinpitäjä ylläpitää ajantasaista luetteloa tietojen käsittelijöistä. Voit pyytää pääsyä tähän luetteloon ottamalla Rekisterinpitäjään yhteyttä edellä määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa Tietojasi myös kolmansille osapuolille lakisääteisen velvoitteen perusteella, julkisille viranomaisille ja/tai muille Europan talousalueella sijaitseville Konsernin oikeushenkilöille ja erityisesti sille konserniyhtiölle, joka ryhtyy (kaupalliseen tai toimitusta koskevaan) sopimussuhteeseen kanssasi ja/tai jotka toimittavat palvelut ja/tai tuotteet, jotka olet tilannut tai ostanut.

Rekisterinpitäjä ei aio saattaa Tietojasi julkisiksi.

3.5 TIETOJEN SIIRTO KOLMANSIIN MAIHIN

Tietojasi voidaan lisäksi siirtää edellä mainittuja tarkoituksia varten muille Rekisterinpitäjän Konserniin kuuluville oikeushenkilöille ( esim. konserniyhtiölle, joka ryhtyy kanssasi sopimussuhteeseen, jos teet tilauksen, tai niille konserniin kuuluville yhtiöille, jotka toimittavat IT-tukipalveluja ja/tai jotka tarjoavat mahdollisten ostamiesi tuotteiden tai palvelujen toimittamiseen tarvittavia palveluja) tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitseville kolmansien osapuolten yhtiöille, jotka tarjoavat Rekisterinpitäjän suorittamaa käsittelyä varten tarvittavia palveluja.

Mikäli mainittu siirto tehdään, se toteutetaan vain, jos Asetuksessa määritetyt vaatimukset täyttyvät. Tapauskohtaisesti siirto saattaa perustua Euroopan komission antamaan tietosuojan riittävyyttä koskevaan päätökseen, vakiosopimuslausekkeiden käyttämiseen ja/tai Asetuksessa määritetyn muun asianmukaisen suojakeinon toteuttamiseen. Lisätietoja Google Analyticsin käytöstä, Googlen suorittamista tietojen siirroista kolmansiin maihin sekä käytössä olevista suojauskeinoista on edellä kohdassa 2.8.

Voit tiedustella lisätietoja Euroopan talousalueen ulkopuolisista maista, joihin Tietojasi on siirretty, ottamalla yhteyttä Rekisterinpitäjään edellä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

3.6 SOVELLETTAVA SÄILYTYSAIKA

Rekisterinpitäjä sitoutuu varmistamaan, että Tietojasi käsitellään ainoastaan niin kauan kuin se on välttämätöntä edellä kappaleessa 3.3 lueteltujen tarkoitusten täyttämistä varten.

Seuraavassa on tietoja säilytysajoista, joita Rekisterinpitäjä soveltaa kullekin käsittelytarkoitukselle:

a) pyyntöihisi vastaamiseksi Tietojasi käsitellään niin kauan kuin olet rekisteröitynyt Elfa Distrelec -verkkokauppaan eli kunnes lopetat rekisteröinnin poistamalla luomasi tilin. Sen jälkeen Tietojasi säilytetään 24 kuukauden ajan tilin poistamisesta lakisääteisten vaatimusten noudattamista tai Rekisterinpitäjän oikeuksien puolustamista varten;

b) lakisääteisten vaatimusten noudattamista varten Rekisterinpitäjä käsittelee ja säilyttää Tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen kyseisten lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi;

c) asiakastyytyväisyysviestinnän lähettämistä varten Tietojasi käsitellään vain niin kauan kuin se on tarpeen palautteesi pyytämiseksi sen jälkeen, kun olet lähettänyt tilauksen tai tehnyt tiettyjä toimia Elfa Distrelec -verkkokaupassa (yleensä nämä viestit lähetetään viimeistään kuukauden kuluttua Elfa Distrelec -verkkokaupassa tekemästäsi asiaankuuluvasta tilauksesta tai tietystä toimesta). Kun tiettyyn tilaukseen tai toimeen liittyvä asiakastyytyväisyysviesti on lähetetty, et enää saa samaan tilaukseen tai toimeen liittyviä vastaavia viestejä. Saatat kuitenkin saada uuden asiakastyytyväisyysviestin, jos lähetät toisen tilauksen tai teet lisää merkittäviä toimia Elfa Distrelec -verkkokaupassa. Voit lopettaa tällaisen viestinnän vastaanottamisen veloituksetta kokonaan milloin tahansa käyttämällä vastustamisoikeuttasi seuraamalla tarkoitukseen varattua linkkiä, joka sijaitsee jokaisen vastaanottamasi asiakastyytyväisyyttä koskevan viestin alareunassa. Tällöin Rekisterinpitäjä ei enää käsittele jatkossa tietojasi tätä tarkoitusta varten;

d) edellyttäen, että olet antanut ennakkosuostumuksesi, kappaleen 3.3 kohdassa d tarkoitettuja markkinointitarkoituksia varten Tietojasi käsitellään niin kauan kuin olet rekisteröitynyt Elfa Distrelec -verkkokauppaan (toisin sanoen kunnes päätät lopettaa tilauksen poistamalla luomasi tilin) ja 24 kuukauden ajan rekisteröinnin päätyttyä. Jotta Rekisterinpitäjä voi lähettää sinulle sinua mahdollisesti kiinnostavia markkinointiviestejä ja/tai kutsuja, Rekisterinpitäjä voi ottaa huomioon mieltymykset, joita olet osoittanut vain edeltävän 12 kuukauden aikana. Sanottu ei vaikuta oikeuteesi irtisanoa milloin tahansa veloituksetta aiemmin antamaasi suostumusta, joka koskee sinua mahdollisesti kiinnostavien markkinointiviestien ja kampanjaviestien tai kutsujen vastaanottamista;

e) jos tilastollista analyysiä varten käsitellään tietoja, jotka täyttävät Tietojen määritelmän, Tietojasi käsitellään ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen mainittua tarkoitusta varten. Rekisterinpitäjä on sitoutunut anonymisoimaan Tietosi (tai vähintään pseudonymisoimaan ne tai käyttämään muita vastaavia suojatoimia) ja käsittelemään mahdollisuuksien mukaan vain koostettuja tietoja. Raportit sisältävät joka tapauksessa vain anonymisoituja tietoja. Vain anonymisoituja tietoja sisältävien raporttien säilyttämiselle ei ole määritetty aikarajaa.

3.7 REKISTERÖIDYN OIKEUTESI

Aina kun Rekisterinpitäjällä on hallussaan Tietojasi tai se käsittelee niitä, sinulla on rekisteröitynä seuraavat oikeudet:

Oikeus saada pääsy tietoihin – sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö Tietojasi vai ei. Jos niitä käsitellään, sinulla on oikeus saada pääsy Tietoihin ja saada tietoja käsittelystä;

Oikeus tietojen oikaisuun – sinulla on oikeus saada Tietosi oikaistua ilman aiheetonta viivästystä, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia;

Oikeus tietojen poistamiseen – jos GDPR:ssä määritellyt ehdot täyttyvät, sinulla on oikeus saada Tietosi poistettua rekistereistämme;

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen – kun määrätyt ehdot täyttyvät, sinulla on oikeus vaatia Rekisterinpitäjää rajoittamaan käsittelyä;

Oikeus tietojen siirtoon – sinulla on oikeus saada hallussamme olevat Tietosi siirrettyä toiselle rekisterinpitäjälle;

Oikeus vastustaa käsittelyä – sinulla on nimenomaisen tilanteesi perusteella milloin tahansa oikeus vastustaa Tietojesi käsittelyä, mukaan lukien profilointia, jonka perusteena on Rekisterinpitäjän oikeutettu etu, ellei Rekisterinpitäjä osoita käsittelylle sellaisia vakuuttavia oikeutettuja perusteita, jotka syrjäyttävät rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet, tai ellei käsittely tapahdu oikeudellisten vaateiden muodostamista, ajamista tai puolustamista varten;

Oikeus peruuttaa suostumus – sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa aiemmin antamasi Tietojesi käsittelyä koskeva suostumus sillä ehdolla, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista toteutetun käsittelyn laillisuuteen;

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle – jos Rekisterinpitäjä kieltäytyy noudattamasta pyyntöäsi käyttää GDPR:ään perustuvia oikeuksiasi, sen on kerrottava sinulle kieltäytymisen peruste. Tarvittaessa sinulla on oikeus tehdä valitus seuraavassa kappaleessa kuvatulla tavalla.

Jos aiot käyttää GDPR:ään perustuvia oikeuksiasi, ota yhteyttä Rekisterinpitäjään tarkoitukseen varattuun sähköpostiosoitteeseen myynti@elfadistrelec.com tai pikalähettipalvelun välityksellä osoitteeseen 7th Floor, 2 St Peter's Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom.

3.8 VALITUKSET

Jos haluat tehdä valituksen tavasta, jolla Rekisterinpitäjä käsittelee Tietojasi tai jolla valitustasi on käsitelty, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

* * *

 

4. TIEDOTUS ASIAKKAILLE

Asetuksen (EU) 2016/679 (jäljempänä ”Asetus” tai ”GDPR”) 14 artiklaan perustuen

4.1 REKISTERINPITÄJÄ

Elfa Distrelec Oy, jonka rekisteröity toimipaikka on Pitäjänmäentie 14, FI-00380 Helsinki, jota edustaa sen oikeudellinen edustaja, on henkilötietojesi rekisterinpitäjä (”Rekisterinpitäjä”).

Voit ottaa Rekisterinpitäjään yhteyttä sähköpostiosoitteeseen myynti@elfadistrelec.com tai pikalähettipalvelun välityksellä osoitteeseen Pitäjänmäentie 14, FI-00380 Helsinki.

4.2 HENKILÖTIEDON MÄÄRITELMÄ JA KÄSITTELYÄ KOSKEVAT TIEDOT

GDPR:ssä henkilötiedolla on seuraava määritelmä; ” Kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvät tiedot; tunnistettavissa olevana pidetään luonnollista henkilöä, joka voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa erityisesti tunnistetietojen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitiedon, verkkotunnistetietojen taikka yhden tai useamman hänelle tunnusomaisen fyysisen, fysiologisen, geneettisen, psyykkisen, taloudellisen, kulttuurillisen tai sosiaalisen tekijän perusteella. ” (”Tiedot”).

Rekisterinpitäjä käsittelee seuraavia Tietoja, joita se kerää voidakseen toimittaa sinulle Elfa Distrelec -verkkokaupasta tilaamasi tuotteet tai palvelut ja voidakseen toteuttaa asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä:

(i) nimike, etunimi, sukunimi;

(ii) sähköpostiosoite;

(iii) osoite;

(iv) luottokorttitiedot tai tiedot maksutavasta, jota käytit maksamiseen tilauksen maksuvaiheessa;

(v) puhelinnumero yhteydenottoa varten (esim. puhelimen, matkapuhelimen ja/tai faksin numero);

(vi) työtehtävä ja tiedot yhtiöstä, jossa työskentelet (soveltuvin osin);

(vii) toimiala;

(viii) muut mahdolliset tarvittavat Tiedot tai Tiedot, joita olet antanut Rekisterinpitäjälle vapaaehtoisesti (a) mahdollisesti tekemäsi tilauksen tai ostoksen yhteydessä, (b) tuotteen tai palvelun toimittamiseen tarvittavien toimien oheistoimien yhteydessä ja C) Rekisterinpitäjän suorittamaa luottotietojesi tarkistamista ja/tai petosten ehkäisemistä varten.

Edellä lueteltujen Tietojen antaminen on vapaaehtoista. Jos kuitenkin

• kieltäydyt antamasta edellä kohdissa i–iv lueteltuja tietoja, Rekisterinpitäjä ei voi toteuttaa mahdollista tekemääsi tilausta ja/tai toimittaa sinulle tilaamiasi, ostamiasi tai sinua kiinnostavia tuotteita tai palveluja;

• päätät olla antamatta edellä kohdassa v lueteltuja tietoja, Rekisterinpitäjä ei voi ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse (ja/tai faksitse), jos tarvitset tilaukseen tai ostokseen liittyvää tukea, tarjota sinulle asiakaspalvelua tai yleisesti ottaen toimittaa sinulle palveluja ja/tai ilmoituksia, joista saatat olla kiinnostunut;

• et toimita kohdassa (viii) lueteltuja Tietoja, Rekisterinpitäjä ei puuttuvien Tietojen vuoksi välttämättä voi joko ryhtyä sopimussuhteeseen kanssasi tai toimittaa sinulle tuotteita tai palveluja, joita olet saattanut pyytää tai joita saatat tarvita.

Rekisterinpitäjä on joka tapauksessa sitoutunut varmistamaan, että kerätyt ja käsitellyt tiedot ovat asianmukaisia tässä määriteltyjä tarkoituksia varten ja että toimet eivät loukkaa yksityisyyttäsi.

4.3 TIETOJEN ALKUPERÄ

Valtaosan Tiedoistasi on kerännyt Distrelec Manchester Ltd., jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa 7th Floor, 2 St Peter’s Square, Manchester, M2 3AA, United Kingdom, kun loit tilin tai rekisteröidyit Elfa Distrelec -verkkokauppaan.

Nämä Tiedot luovutetaan Rekisterinpitäjälle, kun tilaat Rekisterinpitäjän Elfa Distrelec -verkkokaupassa myymiä tuotteita tai palveluja tai yleisesti ottaen teet ostoja, joiden sopimussuhteista ja asiaankuuluvasta toimituksesta Rekisterinpitäjä vastaa.

Muita Tietoja (esimerkiksi maksamiseen käytetyn luottokortin tiedot), jotka ovat välttämättömiä tilauksen tekemistä varten, saatetaan kerätä suoraan sinulta maksusivulla.

4.4 KÄSITTELYN TARKOITUS JA SOVELLETTAVA OIKEUSPERUSTA

a. Tilaustesi toteuttaminen, sopimuksen solmimista edeltävät tavanomaiset tarkistukset ja sopimussuhteen hallinta, maksaminen vieraana

Rekisterinpitäjä käsittelee edellä kappaleessa 4.2 lueteltuja Tietojasi, jotta voisi toteuttaa tilauksesi, suorittaa sopimuksen solmimista edeltävät tavanomaiset tarkistukset, täyttää mahdolliset pyyntösi ja hallita kanssasi muodostettua asiaankuuluvaa sopimussuhdetta. Tietojasi saatetaan käsitellä erityisesti esimerkiksi asiakassuhteiden ylläpidossa ja hallinnassa tarvittavien tai niihin liittyvien toimien yhteydessä, ennen kanssasi sopimussuhteeseen ryhtymistä suoritettavien luottotietojen tarkistuksen ja petosten ehkäisytoimien yhteydessä, tilausten hallintaa varten, mahdollisesti tilaamiesi tuotteiden tai palvelujen toimittamista varten, laskutusta, maksujen keräämistä, kaupan jälkeisiä toimia tai yleistä teknistä tukea tai asiakaspalvelua varten. Jos et ole rekisteröitynyt verkkokauppaamme ja teet tilauksen Elfa Distrelec -verkkokaupassa maksamalla vieraana, käsittelemme Tietoja kappaleen 4.2 mukaan, siten kun on tarpeen tilauksen käsittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

Tietojesi käsittelyn oikeusperusta on sopimus, jonka osapuoli olet, tai ennen sopimuksen tekoa esittämäsi pyynnön täyttäminen.

b. Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Rekisterinpitäjä käsittelee Tietojasi tarpeen mukaan kanssasi syntyneen sopimussuhteen hallintaan liittyvien lakisääteisten velvoitteiden (mukaan lukien rahanpesun estämistä koskevan lain mukaisten velvoitteiden)täyttämiseksi sekä yleisesti ottaen pyyntöjesi toteuttamiseen tarvittavia toimia varten.

Tietojen toimittaminen näitä käyttötarkoituksia varten on pakollista

c. Asiakastyytyväisyyttä koskevan viestinnän lähettäminen

Jos ostat tuotteita ja/tai palveluja Elfa Distrelec -verkkokaupasta, puhelimitse tai sähköpostitse, Rekisterinpitäjä saattaa käsitellä Tietojasi lähettääkseen sinulle viestejä, joiden tarkoituksena on selvittää, oletko tyytyväinen tiettyyn tilaukseen tai ostokseen, mahdollisesti tilaamiisi tai ostamiisi nimenomaisiin tuotteisiin tai palveluihin ja piditkö ostokokemuksestasi yleisesti ottaen. Tämä auttaa Rekisterinpitäjää parantamaan tarjoamiensa palvelujen laatua.

Näin toimiessaan Rekisterinpitäjä saattaa käsitellä Tietojasi Rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella GDPR:ssä määritettyjä periaatteita kunnioittaen.

Sinulla on oikeus vastustaa tällaisen viestinnän lähettämistä milloin tahansa veloituksetta käyttämällä peruutuslinkkiä, joka sijaitsee jokaisen asiakastyytyväisyyttä koskevan viestin alareunassa. Jos käytät tätä oikeuttasi, Rekisterinpitäjä ei voi enää lähettää sinulle nimenomaisia ostoja tai tilauksia koskevia asiakastyytyväisyysviestejä tulevaisuudessa.

e. Sähköpostiviestintä ja tuotesuositukset vastaaville tuotteille nykyisille asiakkaille

Jos teet tilauksen verkkokaupassamme, käsittelemme sähköpostiosoitteesi ilmoittaaksemme sinulle muista tuotteistamme, jotka ovat samanlaisia kuin tilaamasi tuotteet. [Ilmoitamme tästä verkkokauppamme kassalla.] Edellä mainitun käsittelyn oikeusperusta on oikeutettu etumme (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan f alakohta). Meillä on oikeutettu etu lähettää nykyisille asiakkaillemme, jotka ovat jo tehneet tilauksen verkkokaupassamme, mainostamalla vastaavia tuotteitamme sähköpostitse. Voit vastustaa näiden sähköpostien vastaanottamista maksutta napsauttamalla serviceemail@distrelec.com ennen kuin sähköpostiosoitteesi käsitellään tätä tarkoitusta varten. Voit myös vastustaa myöhemmin milloin tahansa ja veloituksetta napsauttamalla kunkin sähköpostin peruutuslinkkiä.

d. Tilastollinen analyysi (eli konsernitason liiketoimintaraporttien luominen)

Rekisterinpitäjä voi analysoida tekemiäsi ostoja, lähettämiäsi tilauksia ja muita Rekisterinpitäjän toteuttamia myyntitoimia tilastollisesti.

Näin toimittaessa tiedot säilytetään yleensä anonymisoituina ja niitä käsitellään koostettuina tietoina. Siksi näitä toimia ei katsota Tietojesi käsittelyksi, kun Tiedoilla tarkoitetaan sinuun tunnistettavana henkilönä viittaavia tietoja.

Jos Tietojasi käsitellään, Tietojesi suojaamiseksi toteutetaan suojatoimia (esimerkiksi pseudonymisointi). Rekisterinpitäjä saattaa toteuttaa tällaisen käsittelyn oikeutetun etunsa perusteella.

4.5 TIETOJESI LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE EU:SSA

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa Tietojasi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat Rekisterinpitäjälle tarpeellisia ja/tai toiminnallisia palveluja pyyntöihisi vastaamiseksi ja/tai edellä mainittuja tarkoituksia varten tarvittavien toimien hallintaan liittyen.

Tietojasi voidaan erityisesti luovuttaa organisaatioille, joko sen Konsernin yhtiöille, jonka jäsen Rekisterinpitäjä on tai muille tahoille, jotka tukevat Rekisterinpitäjää kanssasi muodostamansa sopimussuhteen hallinnassa, sopimuksen solmimista edeltävien tavanomaisten tarkistusten suorittamisessa ja/tai petosten ehkäisyssä, ostamiesi tuotteiden tai palvelujen toimittamisessa tai asiaankuuluvien laskujen lähettämisessä tai jotka tarjoavat Rekisterinpitäjälle näiden toimien oheispalveluja, mukaan lukien IT-palvelujen tarjoajat ja/tai ulkopuoliset neuvonantajat yleisesti ottaen. Tiettyyn tekemääsi ostokseen tai lähettämääsi tilaukseen liittyvien asiakastyytyväisyysviestien lähettämistä varten Tietojasi voidaan luovuttaa muilleKonsernin oikeushenkilölle, jotka käsittelevät Tietojasi Rekisterinpitäjän puolesta.

Nämä kolmannet osapuolet käsittelevät Tietojasi tietojen käsittelijöinä.

Rekisterinpitäjä ylläpitää ajantasaista luetteloa tietojen käsittelystä. Voit pyytää pääsyä tähän luetteloon ottamalla Rekisterinpitäjään yhteyttä edellä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa Tietojasi myös kolmansille osapuolille lakisääteisen velvollisuuden perusteella; julkisille viranomaisille; muille Europan talousalueella sijaitseville Konsernin oikeushenkilöille (ja erityisesti sille konserniyhtiölle, joka vastaa ostamiesi tai tilaamiesi tuotteiden ja/tai palvelujen toimittamisesta); yrityksille kaupallisia tietoja, analytiikkapalveluja ja katsauksia tarjoaville tahoille ja Rekisterinpitäjän maksuja varten käyttämille rahoituslaitoksille ja/tai muille rahoituslaitoksille.

Rekisterinpitäjä ei aio saattaa Tietojasi julkisiksi.

4.6 TIETOJEN SIIRTO KOLMANSIIN MAIHIN

Lisäksi Tietojasi voidaan siirtää edellä mainittuja tarkoituksia varten muille Rekisterinpitäjän Konserniin kuuluville oikeushenkilöille (esim. niille konserniyhtiöille, jotka toimittavat IT-tukipalveluja, ja/tai niille, jotka tarjoavat mahdollisesti ostamiesi tai tilaamisesi tuotteiden toimitusta varten tarpeellisia tai toimitukseen liittyviä palveluja) tai Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitseville kolmannen osapuolen yhtiöille, jotka tarjoavat Rekisterinpitäjän suorittamaan käsittelyyn liittyviä palveluja.

Mikäli mainittu siirto tehdään, se toteutetaan vain, jos Asetuksessa määritetyt vaatimukset täyttyvät. Tapauskohtaisesti siirto saattaa perustua Euroopan komission antamaan tietosuojan riittävyyttä koskevaan päätökseen, vakiosopimuslausekkeiden käyttämiseen ja/tai Asetuksessa määritetyn muun asianmukaisen suojakeinon toteuttamiseen. Lisätietoja Google Analyticsin käytöstä, Googlen suorittamista tietojen siirroista kolmansiin maihin sekä käytössä olevista suojauskeinoista on edellä kohdassa 2.8.

Voit pyytää lisätietoja maista, joihin Tietojasi on siirretty, ottamalla yhteyttä Rekisterinpitäjään edellä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

4.7 SOVELLETTAVA SÄILYTYSAIKA

Rekisterinpitäjä sitoutuu varmistamaan, että Tietojasi käsitellään ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen edellä kappaleessa 4.4 lueteltujen tarkoitusten täyttämistä varten.

Seuraavassa on tietoja erityisesti Rekisterinpitäjän kullekin käsittelytarkoitukselle soveltamista säilytysajoista:

a) pyyntöjesi täyttämistä varten Tietojasi käsitellään sinun ja Rekisterinpitäjän sopimussuhteen voimassaoloaikana eli kunnes ostettujen ja toimitettujen tuotteiden tai palvelujen hinta on maksettu kokonaan Rekisterinpitäjän hyväksi eikä avoimia maksuja ole odottamassa. Sen jälkeen Tietojasi säilytetään joko 11 vuoden ajan lakisääteisten velvoitteiden noudattamista varten tai yksinomaan Rekisterinpitäjän oikeuksien puolustamista varten;

b) lakisääteisten vaatimusten noudattamista varten Rekisterinpitäjä käsittelee ja säilyttää Tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen kyseisten lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi;

c) asiakastyytyväisyyttä koskevan viestinnän lähettämiseksi Tietojasi käsitellään vain niin kauan kuin se on tarpeen palautteesi pyytämiseksi tietyn lähettämäsi tilauksen, tekemäsi ostoksen tai tiettyjen tuotteiden tai palvelujen tilaamisen tai ostamisen jälkeen (yleensä tällainen viesti lähetetään viimeistään kuukauden kuluessa viimeisestä tilauksestasi tai ostoksestasi). Kun tiettyyn tekemääsi tilaukseen, mahdolliseen tekemääsi ostokseen tai tilaamiisi tai ostamiisi tuotteisiin tai palveluihin liittyvä asiakastyytyväisyysviesti on lähetetty, et saa enää lisää näitä viestejä liittyen kyseiseen tilaukseen, ostokseen tai tilaamiisi tai ostamiisi asiaankuuluviin tuotteisiin tai palveluihin. Saatat kuitenkin saada uuden asiakastyytyväisyysviestin, jos lähetät toisen tilauksen tai ostat muita tuotteita tai palveluja. Voit lopettaa tällaisen tiettyihin tilauksiin tai ostoksiin ja/tai tilaamiisi tai ostamiisi tuotteisiin tai palveluihin liittyvän viestinnän vastaanottamisen veloituksetta kokonaan milloin tahansa käyttämällä vastustamisoikeuttasi. Tee niin seuraamalla tarkoitukseen varattua linkkiä, joka sijaitsee jokaisen asiakastyytyväisyysviestien alareunassa. Tällöin Rekisterinpitäjä ei enää käsittele jatkossa tietojasi tätä tarkoitusta varten;

d) jos tilastollista analyysiä varten käsitellään tietoja, jotka täyttävät Tietojen määritelmän, Tietojasi käsitellään ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen mainittua tarkoitusta varten. Rekisterinpitäjä on sitoutunut anonymisoimaan Tietosi (tai vähintään pseudonymisoimaan ne tai käyttämään muita vastaavia suojatoimia) ja käsittelemään mahdollisuuksien mukaan vain koostettuja tietoja. Raportit sisältävät joka tapauksessa vain anonymisoituja tietoja. Vain anonymisoituja tietoja sisältävien raporttien säilyttämiselle ei ole määritetty aikarajaa.

4.8 REKISTERÖIDYN OIKEUTESI

Aina kun Rekisterinpitäjällä on hallussaan Tietojasi tai se käsittelee niitä, sinulla on rekisteröitynä seuraavat oikeudet:

Oikeus saada pääsy tietoihin – sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö Tietojasi vai ei. Jos niitä käsitellään, sinulla on oikeus saada pääsy Tietoihin ja saada tietoja käsittelystä;

Oikeus tietojen oikaisuun – sinulla on oikeus saada Tietosi oikaistua ilman aiheetonta viivästystä, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia;

Oikeus tietojen poistamiseen – jos GDPR:ssä määritellyt ehdot täyttyvät, sinulla on oikeus saada Tietosi poistettua rekistereistämme;

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen – kun määrätyt ehdot täyttyvät, sinulla on oikeus vaatia Rekisterinpitäjää rajoittamaan käsittelyä;

Oikeus tietojen siirtoon – sinulla on oikeus saada hallussamme olevat Tietosi siirrettyä toiselle rekisterinpitäjälle;

Oikeus vastustaa käsittelyä – sinulla on nimenomaisen tilanteesi perusteella milloin tahansa oikeus vastustaa Tietojesi käsittelyä, mukaan lukien profilointia, jonka perusteena on Rekisterinpitäjän oikeutettu etu, ellei Rekisterinpitäjä osoita käsittelylle sellaisia vakuuttavia oikeutettuja perusteita, jotka syrjäyttävät rekisteröidyn edut, oikeudet ja vapaudet, tai ellei käsittely tapahdu oikeudellisten vaateiden muodostamista, ajamista tai puolustamista varten;

Oikeus peruuttaa suostumus – sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa aiemmin antamasi Tietojesi käsittelyä koskeva suostumus sillä ehdolla, että suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista toteutetun käsittelyn laillisuuteen;

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle – jos Rekisterinpitäjä kieltäytyy noudattamasta pyyntöäsi käyttää GDPR:ään perustuvia oikeuksiasi, sen on kerrottava sinulle kieltäytymisen peruste. Tarvittaessa sinulla on oikeus tehdä valitus seuraavassa kappaleessa kuvatulla tavalla.

Jos aiot käyttää GDPR:ään perustuvia oikeuksiasi, ota yhteyttä Rekisterinpitäjään tarkoitukseen varattuun seuraavaan sähköpostiosoitteeseen myynti@elfadistrelec.com, numeroon +358-9-560 500 tai pikalähettipalvelun välityksellä osoitteeseen Bertel Jungin Aukio 5, 6.kerros, FI-02600 ESPOO, Suomi.

4.9 VALITUKSET

Jos haluat tehdä valituksen tavasta, jolla Rekisterinpitäjä käsittelee Tietojasi tai jolla valitustasi on käsitelty, sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.