Tietoa meistä

We are satisfied only when we know you are!

Yli 40 vuotta sitten Sveitsissä perustettu Distrelec on osa pörssilistattua Dätwyler-konsernia. Viime vuosien jatkuva kasvu on tehnyt Distrelec Groupista johtavan online- ja luetteloperustaisen elektroniikan, automaation, mittaus- ja tietotekniikan sekä lisätarvikkeiden jakelijan. Olemme edustettuina tytäryhtiöiden kautta yli 13 maassa ja toimitamme tuotteet asiakkaillemme kaikkialle Eurooppaan nopeasti ja luotettavasti.

Yli 150 000 tuotetta. Tilaa tänään, ota tilaus vastaan huomenna!

Hyödynnä asiakkaana uskomaton 150 000 tuotteen valikoima 100-prosenttisella varastosaatavuudella. Elektroniikan korkealuokkaisena jakelijana (automaatio, komponentit, tietokoneet ja vapaa-ajan tuotteet, verkkolaitteet ja valaistus, työkalut ja mittausteknologia), Elfa Distrelec toimittaa pienetkin määrät ilman lisämaksua. Toisaalta se toimittaa myös suuria ja säännöllisiä tilauksia. Dätwyler-konsernin osana Elfa Distrelecillä on suora yhteys tuottajiin. Siksi se pystyy tekemään ostot parhailla hinnoilla. Tuotteemme toimitetaan pääsääntöisesti 24 tunnin kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Sen mahdollistaa luotettava ja huippuorganisoitu logistiikkamme.

Erityishuomio laatuun

Määrä ei kuitenkaan ole ainoa asia, jolla on merkitystä Elfa Distrelecille. Kiinnitämme erityistä huomiota laatuun, mikä vaikuttaa tuotteiden valintaan, toimitusvalmiuteemme ja kanssakäymiseemme asiakkaiden, toimittajien ja yleisön kanssa. Siksi 'We are satisfied only when we know you are!' pätee koko tiimiin: Olipa kyse varastotyöntekijästä, johtajasta tai asiakasneuvojasta — jokaisella työntekijällä on runsas tietämys omalta alaltaan. Pyrimme pitämään asiakkaamme kilpailukykyisinä. Yksittäisen pienen komponentin saatavuudella voi olla ratkaiseva merkitys. Jos tärkeitä komponentteja tarvitaan erityisen kiireellisesti, Elfa Distrelec auttaa luotettavasti ja nopeasti.

Verkkokaupan korkealaatuisena jakelijana olemme käytettävissä kaikilla kanavilla — ilman aikaan tai paikkaan liittyviä rajoituksia. Pienempiin toimittajiin nähden meillä on ratkaisevia etuja: vahva bränditietoisuus, kattava tuotevalikoima ja asiakasläheisyys.

Tavoitteemme: Pyrkimyksenämme on markkinajohtajuus elektroniikkakomponenttien täsmämääräisessä jakelussa. Toiminta-ajatuksemme: 'We are satisfied only when we know you are!', ymmärrämme asiakkaitamme ja vastaamme heidän odotuksiaan.