Yritys
Yksityinen
EUR(ALV.0%)
Kaikkicaret down icon
cart icon
Ostoskori
Kaikkicaret down icon

LAATU JA YMPÄRISTÖ

Resurssien vastuullinen käsittely

Distrelec Group noudattaa lakisääteisiä ja normatiivisia ohjeistuksia. Lisäksi pyrimme olemaan edelläkävijä sisällyttämällä uusimmat tiedot suoraan osaksi toimintaamme: Olemme usein ottaneet yrityksemme liiketoimintamenetelmissä käyttöön monien säädösten ja määräysten sisällön hyvissä ajoin etukäteen. Tiedämme, että elinympäristöämme on suojeltava kestävällä tavalla, ja siksi osallistummekin lukuisiin tähän periaatteeseen pohjautuviin ympäristöhankkeisiin.

YMPÄRISTÖNSUOJELU JA ASIAKASPALVELU TOIMINTAMME KESKIÖSSÄ

Distrelec Group on ottanut käyttöön lukuisia ympäristöasioiden hallintatoimia, joiden ansiosta asiakkaamme voivat tehdä tavanomaisista liiketoimintamenetelmistään paljon suoraviivaisempia: Varmistamme, että tuotteissamme ja pakkauksissamme ei ole ympäristölle tai terveydelle mahdollisesti haitallisia aineita lainkaan tai niitä on huomattavasti vähemmän kuin lakisääteiset enimmäisrajoitukset sallivat. Noudatamme pakkauksia ja tuotepalautuksia koskevien määräysten lisäksi monia muita käytäntöjä. Asiakkaana hyödyt tästä siten, että sinun ei tarvitse toteuttaa aikaa ja rahaa nieleviä hyväksymiskäytäntöjä.

YMPÄRISTÖASIOIDEN HALLINTAAN LIITTYVÄ AJANTASAINEN TIETO AINA KÄYTETTÄVISSÄSI

Jos sinulla on kysyttävää laitteiden valmistuksessa tai niiden säilytyksen tai lähetyksen aikana käytetyistä aineista, käytössäsi on useita eri vaihtoehtoja: Verkkokuvaston värikoodatut symbolit ilmoittavat haitallisten aineiden käytöstä ja myös siitä, jos niitä ei ole käytetty. Verkkotietokeskuksesta voit ladata ajantasaiset tiedot helposti milloin tahansa. Henkilökohtaisina yhteyshenkilöinäsi toimivat työntekijämme antavat mielellään tietoja paikan päällä ja puhelimitse. Median edustajat voivat myös hakea haluamaansa tietoa lehdistöpalvelustamme.

ISO 9001:2015 YKSINKERTAISESTI PAREMPAA LAATUA

ISO 9001:2015 -standardin mukaisesti sertifioidun laadunhallintajärjestelmän ansiosta asiakkaamme ja kumppanimme voivat arvioida palvelujamme läpinäkyvästi ja objektiivisesti.

Ladattava sertifikaatti (DE, CH, AU, IT, NL)

Ladattava sertifikaatti (SE, DK, EE, NO, FI, LV, PO, LT)

ISO 14001:2015 ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM

Ladattava sertifikaatti (SE, DK, PO, LT, NO, EE, FI, LV)

KONFLIKTIALUEIDEN MINERAALIT TOIMITUSKETJUSSA

Tuemme Dodd-Frank-lakia, jolla pyritään estämään resurssien laiton hyödyntäminen kriisialueilla. Toimittajiemme on varmistettava raaka-aineiden laillinen alkuperä.

Ilmoitus sitoumuksesta on ladattavissa   

CMRT (vain englanniksi)

MUUT LAUSUNNOT