Maksutapa ja laskutus

Maksu laskulla:

Maksuehdot: 15 päivää tai sopimuksen mukaan. Viivästysmaksu veloitetaan korkolain mukaisesti

Luottokorttimaksu:

Voit maksaa tilauksesi luottokortilla ja tuotteet lähetetään heti samana päivänä tai viimeistään kun ne ovat varastossamme saatavilla.

3-D Secure -todentamismenettely

Mikä 3-D Secure on?
Käytämme 3-D Secure -todentamismenettelyä, jotta luottokorttitapahtumasi ovat mahdollisimman turvallisia. "3D" symboloi kolmea prosessiin osallistuvaa osapuolta: kortinhaltijaa, kortin myöntänyttä pankkia ja vähittäismyyjää. Visan nimitys tälle menettelylle on "Verified by Visa", kun taas MasterCard käyttää nimeä "MasterCard SecureCode“. 3D Secure varmistaa, että laillinen kortinhaltija ja laillinen verkkovähittäismyyjä voivat tehdä kaupan. Menettelyn käyttö vähentää tehokkaasti petosten riskiä sähköisen kaupankäynnin alalla.

Kuinka 3-D Secure toimii?
Kun ostot maksetaan luottokortilla, avautuu pankin ikkuna, johon syötät henkilökohtaisen turvakoodisi. Olet saanut tämän koodin pankiltasi ja siksi se on vain sinun ja luottokorttiyhtiösi tiedossa. Koodia ei saa tallentaa eikä merkitä suoraan korttiin, eikä sitä saa sekoittaa luottokortin kääntöpuolella sijaitsevaan kolme- tai nelinumeroiseen CVC-koodiin (tätäkin koodia kysytään usein). Kun sinut on tunnistettu, maksu suoritetaan.

En ole aktivoinut henkilökohtaista turvakoodiani.
Jos pankkisi tukee 3D Securea mutta et ole vielä aktivoinut henkilökohtaista salasanaa, voit luoda salasanan verkkokaupassa maksaessasi.

Tilausten ja palautusten hallinta

Elfa Distrelecin verkkokaupan ”Tilini”-osion kautta voit helposti ja mukavasti tarkastella aiempien tilausten tilaa ja laittaa mahdollisia tuotteiden palautuspyyntöjä eteenpäin.

  1. Kirjaudu verkkokauppaan käyttäjätiedoillasi.
  2. Napsauta ”Tilini”-painiketta hakukentän oikealla puolella.
  3. Valitse navigointipalkissa vasemmalla ensin ”Tilausten hallinta” ja sitten alta ”Tilaushistoria”.
  4. Nyt näet listan kaikista aiemmista tilauksista. (Jos olet Elfa Distrelec –verkkokaupan yritystilin ylläpitäjä, näet täällä yrityksesi kaikkien työntekijöiden tilaukset.) Voit suodattaa, lajitella tai tulostaa listan omien ehtojesi mukaisesti.
  5. Käyttämällä kunkin tilauksen vieressä olevaa nuolta pääset kyseisen tilauksen tarkempien tietojen sivulle.
  6. Tarkempien tietojen sivulta löydät tiedot tilauspäivästä, tilauksen tilasta, laskutusosoitteesta ja toimitusosoitteesta, maksu- ja toimitustavasta sekä tilatuista tuotteista. Voit myös toistaa nämä tai lisätä ne ostoslistaan.
  7. Kun tilauksesi on tilassa ”vastaanotettu”, voit valmistella pyynnön tiettyjen tuotteiden palauttamiseksi. Voit tehdä sen napsauttamalla ”Palauta tämä tuote” tilatun määrän alapuolella.
  8. Syötä avautuvaan ”lightboxiin” palautettavien tuotteiden lukumäärä, palautussyy, pakkauksen kunto, kommenttisi ja palautettavien tuotteiden mahdolliset sarjanumerot. Lisäksi voit määrittää, haluatko palautetun tuotteen korvaamista uudella. Napsauta lopuksi ”Lähetä pyyntö”.
  9. Saat sähköpostilla varmistusviestin, jolla voit vahvistaa palautuspyynnön.
  10. Elfa Distrelec ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Hallinto

Sähköposti: laskutus@elfadistrelec.com

Ilmoitus maksusuorituksesta

Sähköposti: remittance@distrelec.com