Laatu & ympäristö

Resurssien vastuullinen käsittely

Distrelec Group noudattaa lakien ja normien määräyksiä. Pidämme itseämme myös pioneerina ja hyödynnämme aina uusinta tietämystä: Olemme usein sisällyttäneet liiketoimintamenettelyihimme monien määräysten ja sääntöjen sisältöä jo etukäteen. Olemme tietoisia siitä, että elinympäristöämme on suojeltava kestävästi, ja osallistummekin lukuisiin ympäristöprojekteihin.

Ympäristöä suojellen – asiakkaitamme palvellen

Distrelec Groupin lukuisat ympäristönhoitotoimenpiteet helpottavat asiakkaidemme jokapäiväisen liiketoiminnan prosesseja: Varmistamme, että tuotteissa ja pakkauksissa ei käytetä ympäristöä ja terveyttä mahdollisesti vahingoittavia aineita tai jos niitä käytetään, ne jäävät reilusti lakisääteisten enimmäisrajojen alle. Noudatamme pakkaus- ja palautusmääräyksiä monien muiden määräysten ohella. Asiakkaallemme tämä tarkoittaa sitä, ettei hänen tarvitse huolehtia aikaa vievistä ja kalliista hyväksyntämenettelyistä.

Ajankohtaista tietoa ympäristönsuojelusta on aina käytettävissä.

Mikäli tuotteiden säilytyksessä, kuljetuksessa tai valmistuksessa käytettävistä aineista ilmenee kysyttävää, tarjoamme useita vaihtoehtoja: Käytämme verkkoluettelossamme värikoodeja, jotka kertovat haitallisten aineiden (mahdollisesta) käytöstä. Neuvontakeskuksemme verkossa tarjoaa jatkuvasti ajankohtaista tietoa helposti ladattavassa muodossa. Henkilökohtaisina yhteyshenkilöinä työntekijämme antavat mielellään lisätietoa paikan päällä tai puhelimitse. Medioiden edustajat saavat tietoa kaikesta kiinnostavasta myös tiedotuspisteestämme.

ISO Todistukset: Parempaa laatua

Elfa Distrelecilla on elektroniikkatuotteiden myynti ja -jakelu sertifioitu laadunvalvontajärjestelmän SS-EN ISO 9001:2008 ja ympäristönvalvontajärjestelmän SS-EN ISO 14001:2004 mukaisesti.

Sertifikaatti PDF (SS-EN ISO 9001:2008)

Sertifikaatti PDF (SS-EN ISO 14001:2004)

Konfliktialueiden mineraaleja toimitusketjussa

Tuemme Dodd-Frank-Actia resurssien laittoman käytön ehkäisemiseksi kriisialueilla. Toimittajamme ovat velvoitettuja varmistamaan raaka-aineiden laillisen alkuperän.

Sitoumus ladattavissa (vain englanninkielisenä)