RND-valikoima on nyt saatavilla!

RND on uusi tuotemerkkimme ja sen kattava tuotevalikoima vastaa elektroniikka-, sähkö- ja huoltoalan ammattilaisten vaatimuksiin. Tuotteissa yhdistyvät laatu ja edullinen hinta – saat rahoillesi vastinetta sekä tuotteen, johon voit luottaa. Kaikki RND-valikoiman tuotteet on valittu huolella ja ne sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön. Laatutarkastusten ansiosta voimme taata tuotteiden korkean laadun, kaikki RND-tuotteet vastaavat tiukkoja teollisuusstandardeja.

 

RND:

Uudenlainen tapa säästää
Korkealaatuisten RND-tuotteiden ansiosta voit säästää aivan uudella tavalla. Pienempien kustannusten ansiosta saat rahalle enemmän vastinetta ja voit hyödyntää kehitys- ja huoltomahdollisuuksia entistä tehokkaammin. RDN-tuotteet tuovat ajan kuluessa säästöjä, mikä tehostaa materiaalien hankintaa ja toimitusta ja pienentää päivittäisten toimintojen kuluja.

Uudenlainen tapa rakentaa
Korkealaatuisten ja edullisten tuotteiden ansiosta voit rakentaa enemmän. RND-valikoima koostuu 5000 tuotteesta ja uusia tuotteita lisätään joka kuukausi. Tuotevalikoima kattaa kaikki yleisimmät komponentit ja auttaa laskemaan yleisimpien osien kustannuksia. RND-tuotteet ovat hyödyksi tuotannossa sekä työpajojen tutkimus- ja kehitystyössä ja koerakentamisessa.

Uudenlainen tapa hoitaa korjaustyöt
Laaja kaapeleiden, komponenttien, liittimien ja mittauslaitteiden valikoima on vain pieni osa RND:n tuomasta lisäarvosta. Saatavuus on tärkeintä. RND-tuotteita on aina varastossa, ja ne voidaan toimittaa 24 tunnin sisällä. Voit siis hallinnoida paremmin varastotilannetta ja varaosien tarvetta, mikä tekee korjaus- ja huoltotöistä tehokkaampia ja ennustettavampia.

RND-tuotevalikoima sisältää tuotteita useista tuoteluokista, kuten liittimet, johdot ja kaapelit, vastukset, kondensaattorit ja kytkimet. Uusia tuotteita lisätään kuukausittain, joten tarkista uutuudet ja parhaat tarjoukset verkkokaupastamme.

Jos sinulla on kysyttävää uudesta RND-tuotemerkistämme, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen myynti@elfadistrelec.com.

RND-tuoteperheet

RND Connect -tuoteperhe sisältää seuraavia tuotteita:
Sovittimet, liittimet, HDMI, USB


 

RND Cable -tuoteperhe sisältää seuraavia tuotteita:
Kaapelit, johdot


 RND Components -tuoteperhe sisältää seuraavia tuotteita:
Kotelot, tuulettimet, vastukset, kondensaattorit, sulakkeet, kytkimet

 
RND Lab -tuoteperhe sisältää seuraavat tuotteita:
Virtalähteet, juotostyökalut, työkalut, testaus- ja mittauslaitteet