Yritys
Yksityinen
EUR(ALV.0%)
Kaikki
Ostoskori
Kaikki

Yhtiö

Distrelec on johtava online-tuote- ja palveluntarjoaja huoltohenkilöstölle.

Sveitsissä yli 40 vuotta sitten perustettu Distrelec keskittyy elektroniikkaan, automaatioon ja mittaustekniikkaan. Meitä edustavat tytäryhtiöt yli 13 maassa ja toimitamme asiakkaillemme kaikkialla Euroopassa nopeasti ja luotettavasti.

Löydä Distrelec

Korkean palvelun jakelijana, jolla on yli 40 vuoden kokemus, olemme ottaneet aikaa selvittääksemme, mitä asiakkaamme tarvitsevat, ja voimme tarjota laajan valikoiman huippumerkkivaihtoehtoja erinomaisella varastotilanteella. Yli 30000 tuotetta lisätään vuosittain, joten voimme tarjota komponentteja jokaiseen budjettiin ja sovellustarpeeseen. Keskitymme tarjoamaan parasta vastinetta, meillä on jopa oma tuotemerkki - RND - varmistaaksemme, että asiakkaamme voivat hyötyä korkeasta laadusta alhaisin hinnoin olennaisissa projekteissaan. Lisäksi vuosien kokemuksemme on johtanut vakiintuneeseen logistiikkaan, jonka avulla voimme toimittaa sinulle ennätysajassa.

Toimita mitä tarvitset, kun tarvitset sitä

Laajan tuoteportfolion rakentamisen aikana osto- ja tuotepäälliköiden asiantuntijatiimimme valitsee vain ne tuotemerkit ja tuotteet, jotka tarjoavat parasta laatua asiakkaillemme. Luota laajaan kokemukseemme ja hyödy valitsemastasi komponentteista ja tuotteista, jotka voivat tukea tärkeitä projektejasi. Olemme sopusoinnussa asiakkaiden prioriteettien kanssa ja tarjoamme nopeutettua toimitusta sivustolle seisokkien minimoimiseksi. Lisäksi auttavat paikalliset asiantuntijamme ja tekninen tukitiimimme.

Ota selvää, kuinka Distrelec voi tukea sinua